ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα δεδομένα με τους δανεικούς!

Η ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε και πλέον ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Έφυγαν οι τέσσερις δανεικοί, ανανέωσε ο Σαρδινέρο και αναμένονται κι άλλες κινήσεις. Κινήσεις αναμένονται να γίνουν όσο αφορά και τους δανεικούς μας ποδοσφαιριστές που έπαιζαν τη χρονιά που μας πέρασε σε άλλες ομάδες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα δεδομένα μέχρι στιγμής με τις εξελίξεις να τροχοδρομούνται λίαν συντόμως. Ο Χάμπος Κυριάκου επέστρεψε από την Εστορίλ εδώ και καιρό και το πιο πιθανόν είναι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν ενώ ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης που βρίσκεται στην Ισπανική Φουενλαμπράντα θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο αφού ο δανεισμός του ήταν για δύο χρόνια. Από κει και πέρα Αντρέας Καρώ και Άλισταιρ Ρέινολντς επέστρεψαν από τη Νέα Σαλαμίνα και το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Στην ομάδα επέστρεψαν επίσης ο Λεωνίδας Κυριάκου, Μάριος Ανδρέου, Πέτρος Ψύχας και Κωνσταντίνος Αριστοτέλους όπως και Βελγοιταλός Λούκα Πολίτσι. Μαζί μ΄αυτούς επέστρεψε και ο Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους. Όλοι αυτοί έχουν συμβόλαια με την ομάδα μας. Η στήλη της ιστοσελίδας μας «Έλεγχος κυανόλευκων δανεικών» σας ενημέρωνε κάθε εβδομάδα γι΄αυτούς. Πλέον εναπόκειται στο τεχνικό μας επιτελείο τι θα αποφασίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ίσως φέτος προκύψει από την ΚΟΠ πρωτάθλημα για ρεζέρβες κάτι που θα ευκολύνει τα πράγματα καθώς θα μπορούν πιο εύκολα να μείνουν στην ομάδα. Οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα και οι ανακοινώσεις.

 

Comments
To Top