ΑΝΤΡΕΣ

Επίσημη τοποθέτηση για Άλεξ!

Μιλώντας στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος  Τυπου της ομάδας μας ξεκαθάρισε το θέμα με τον Άλεξ Ντα Σίλβα.

«Είναι ιδιαίτερο κεφάλαιο η περίπτωση Ντα Σίλβα γιατί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και τρομερός ποδοσφαιριστής. Δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αυτά που βγήκαν προς τα έξω. Είναι η μισή αλήθεια και όχι ολόκληρη. Προσφέραμε στον ποδοσφαιριστή 75% των αποδοχών του και κάποια μπόνους 25%, δηλαδή μια φυσιολογική πρόταση. Δεν σημαίνει ότι μειώνουμε την αξία του αλλά πάει στα 36 του χρόνια και θεωρούμε ότι αυτή ήταν η σωστή πρόταση που δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν που κάναμε πριν έναν χρόνο. Ακόμα δεν απάντησε, θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος για εμάς, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και εναπόκειται στον ίδιο να απαντήσει».

Αν δεν αποδεχτεί την πρόταση θα αποτελέσει παρελθόν;

«Είναι ξεκάθαρο αυτό, τους κανόνες τους ορίζει ο Απόλλωνας».

Για τον Άλεφ και τις δηλώσεις του…

«Ζάντερ, Άλεφ, και Γιάκολις ξέρουμε που θα καταλήξουν. Ο Γιάκολις προς αραβικές χώρες ενώ ο Ζάντερ πιο μακριά. Ο Ζάντερ είναι ακόμα στην ομάδα, αφού έχει συμβόλαιο και θα πάρει προσκλητήριο για την προετοιμασία».

Για τις μεταγραφές και τον Χάμπο Κυριάκου…

«Την ώρα που θα πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη θα είναι. Με τον Χάμπο Κυριακού έληξε χθες βράδυ η διορία που είχε η Εστορίλ και όποιος θέλει να τον εντάξει στην ομάδα του θα πρέπει να μιλήσει με εμάς. Τον κοστολογούμε πολλές χιλιάδες εκατοντάδες ευρώ».

Για το θέμα του Τσιρείου…

«Στις 16 Μαρτίου είχε αποστείλει η ΚΟΠ επιστολή όπως δηλώσουμε τις έδρες τις οποίες θα αγωνιστούμε. Είχαμε στείλει και εμείς επιστολή στις 22 Μάρτιου για να δούμε κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να λυθεί το ζήτημα. Είχαμε πει στους ανθρώπους του ΓΣΟ να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες έτσι ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε στο Τσίρειο. Δεν εξαρτάται από εμάς, δεν είναι στα χέρια μας. Η επιστολή είχε σταλεί στους ανθρώπους του ΓΣΟ».

 

Comments
To Top