ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για Χάμπο, Μπρού και ευρωπαϊκούς αγώνες…

Για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Σημασία δεν έχει τι ανακοινώνεις στις 5 και 6 Ιουνίου αλλά τι θα παρουσιάσει στη νέα περίοδο και δη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Χειριζόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο αυτά τα θέματα και είναι επιτυχημένος. Αυτό κάνουμε και φέτος με στόχο αν δεν είμαστε καλύτεροι τουλάχιστον ισάξιοι» είπε αρχικά.

Ψάξατε τι πήγε λάθος φέτος;

«Δεν τερματίσαμε με 10 βαθμούς πίσω για να ,πούμε σε αναλύσεις. Ήταν δύο φάσεις με τον Ρομπέρζ στο 90΄ με το ΑΠΟΕΛ και με τον Παπουλή στο 85΄ με την ΑΕΚ και δεν πήραμε κάποιον τίτλο».

Έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα…

«Όλοι ήταν καλοί, το ζητούμε είναι ο περσινός Απόλλωνας και τι πρόσφερε ο κάθε ένας. Ο Άλεφ και Γιάκολις ήταν από τους πυλώνες του περσινού Απόλλωνα. Ο Άλεξ είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είχαμε τις βοήθειες που περιμέναμε στο δεύτερο μισό. Ο Μαρτίνες δεν μας βοήθησε. Δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν και τους υπολείπεται ο Απόλλωνας. Ο Χάμπος επέστρεψε, ο Κέβιν Μπρου είναι προ των πυλών και θα κάνουμε άλλες τρεις μεταγραφές».

Για την περίπτωση Κέβιν Μπρου…

«Οι διαπραγματεύσεις έγιναν δύσκολες, διέρρευσε και το όνομα του και μας έκανε την ζωή δύσκολη αλλά θεωρώ ότι μετά τις τελευταίες χθεσινές συζητήσεις τα πάντα πήραν τον δρόμο τους».

Για τον Χάμπο…

«Πως γίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την στιγμή που δεν έρχεται πρόταση έστω και ένα ευρώ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο άπαντες είναι διαπραγματεύσιμοι με βάση την αξία και τα ανταλλάγματα. Υπολογίζεται κανονικά για την ώρα και ο ίδιος θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του καθώς αλλιώς είναι να παίζει σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και παίζει Ευρώπη και διαφορετικό σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε».

**«Άμεσα δεν θα υπάρχουν ανακοινώσεις, όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα είναι πλήρης. Ψάχνουμε τους παίκτες που θα μας κάνουν καλύτερους».

Για την ενίσχυση…
«Προτεραιότητα είναι οι ακραίοι επιθετικοί, ο ένας θα έχει περισσότερη έμφαση στο δημιουργικό κομμάτι, να παίζει επιτελικός και να μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και ο άλλος να είναι το αντίθετο, με βασική θέση στα άκρα και σαν δεύτερη τη θέση «10». Για αριστερό μπακ ο Σαντάνα θα είναι στο προσκλητήριο για την προετοιμασία και περιμένουμε την απόφαση του ιδίου για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι έχει συμβόλαιο και το γνωρίζει και η ομοσπονδία».

Που θα παίξετε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια…

«Θα παίξουμε στο ΓΣΠ».

Ποια η λογική τη απόφασης αυτής;

«Είναι η εξέλιξη των πραγμάτων και τα τελευταία γεγονότα με την ΑΕΚ. Βέβαια όλα έχουν περάσει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως θα ήταν προτιμότερο για να ηρεμήσουν τα πράγματα να πάμε στο ΓΣΠ».

Comments
To Top