ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαι χαρούμενος και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα»!

O Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Έκτορ Γιούστε μίλησε σε Ισπανικά ΜΜΕ για το γεγονός ότι θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα μας.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Όμως ελπίζω να μείνω στην Κύπρο για πολύ καιρό ακόμα. Η χρονιά πέρασε λίγο όπως την Καρταχένα. Στην τελευταία μέρα μείναμε χωρίς να κερδίσουμε τίτλο αλλά η διαδρομή ήταν εξωπραγματική. Το απολαύσαμε πολύ και παίξαμε καλά, αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μας πήρε τον μεγάλο μας στόχο της σεζόν και χάσαμε και το κύπελλο. Κερδίζαμε στον τελικό με 0-1 και μας ισοφάρισαν. Πέσαμε ψυχολογικά και αρχίσαμε να έχουμε αμφιβολίες και το ένα επηρέασε το άλλο. Ο Φλοριάν είναι πολύ δυνατός επιθετικός εδώ στην Κύπρο. Πέτυχε και ένα γκολ στον τελικό. Έχει πρεστίζ και όνομα και η αλήθεια είναι ότι τα πάει πολύ καλά».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ:

«Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ. Στην Ισπανία είναι δύσκολο να κάνεις όνειρα να παίξεις στην Ευρώπη. Ήταν ένα όνειρο και η πιθανότητα ήταν κάτι το εξωτερικό. Τα πήγαμε καλά και η κλήρωση των ομίλων μας επέτρεψε να πάμε στην Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία. Ήταν έξι εξαιρετικά παιχνίδια και σκόραρα κιόλας. Γυρνάμε στο θέμα της τύχης και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Θέλει πολύ δουλειά και θα πρέπει να επιμένεις. Πήγα εκεί για να αποσυνδεθώ από την Ισπανία και βρήκα μια χώρα όπου είμαι άνετος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζούσα τόσο πολλά και να νιώθω σημαντικός και ελπίζω να είμαι εδώ για πολύ καιρό ακόμα».

Comments
To Top