ΑΝΤΡΕΣ

Τo πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στην Αυστρία

Στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Το συγκρότημα του κ.Σωφρόνη Αυγουστή θα αναχωρήσει για την χώρα της κεντρικής Ευρώπης στις 20 Ιουνίου και θα επιστρέψει πίσω στη βάση της στις 4 Ιουλίου.

Κατά την εκεί παραμονή της η ομάδα θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες με ομάδες οι οποίες θα βρίσκονται στην ίδια περιοχή την ίδια χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τις:

Λασκ Λιντζ (23/06): Αυστριακή ομάδα η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και με αυτό της το επίτευγμα θα βρίσκεται στις κληρώσεις της UEFAστις 19 Ιουνίου, καθώς θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ίντερ Ζάπρεσιτς (26/06): Η Ίντερ είναι ομάδα της Κροατίας η οποία τερμάτισε στην 6η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει μία φορά το εγχώριο κύπελλο, το 1992, ενώ μετρά δύο συμμετοχές στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα στην οποία έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Μόντριτς, ο Εντουάρντο, ο Λόβρεν και ο Τσόρλουκα.

Ερυθρός Αστέρας (28/06) : Οι πρωταθλητές Σερβίας θα αποτελέσουν τον δυσκολότερο αντίπαλο της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια επί Αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του κ.Μιλόγεβιτς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 28η φορά στην ιστορία της με 17 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη και αιώνια αντίπαλο Παρτίζαν. Ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι στην κληρωτίδα της UEFAστις 19 Ιουνίου για την διοργάνωση του ChampionsLeague.

Σλόβαν Λίμπερετς (03/07) : Η ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος μένοντας μακριά από τους στόχους της. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα μικρότερο προϋπολογισμό από τις «παραδοσιακές» Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top