ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μια νέα ομάδα με Πορτογαλικό τεχνικό επιτελείο!(Φώτος)

Η F. Stumbras είναι ένας επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Kaunas της Λιθουανίας και αγωνίζεται στην A Lyga την κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της Λιθουανίας. Ιδρύθηκε το 2013 με βάση το NFA και σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδα με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του Λιθουανικού πρωταθλήματος. Ο σύλλογος παίζει τους εντός έδρας αγώνες του στο γήπεδο Darius και Girėnas (χωρητικότητας 9.180) και χρησιμοποιεί το γήπεδο NFA στο Kaunas (χωρητικότητα 500) ως εναλλακτική λύση.

Στο ρόστερ της εκτός από Λιθουανούς ποδοσφαιριστές διαθέτει 4 Πορτογάλους, 4 Βραζιάνους. Έχει επίσης ποδοσφαιριστές από Γουινέα, Ομάν, Γκάνα, Αλγερία, Γεωργία και Γαλλία ενώ δύο ποδοσφαιριστές της είναι Νοτιοαφρικανοί. Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από Πορτογάλους με τον προπονητή να είναι ο γνωστός Μαριάνο Μπαρέτο!

Η Στούμπρας έχει ήδη αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πόδια της και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς μετρώντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες μετά το πέρας 17 αγωνιστικών! Μόλις χθες(19/6) κέρδισε την γνωστή μας Τρακάι με 1-0 εντός έδρας με γκολ που σημείωσε ο Βραζιλιάνος Junior.

 

 

Comments
To Top