ΑΝΤΡΕΣ

«Όνειρο είναι η συμμετοχή στους ομίλους…».

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΤ ΦΜ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τις κληρώσεις: «Στον πρώτο προκριματικό γύρο οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, όμως στον δεύτερο προκριματικό ανεβαίνει το επίπεδο»

Για το στόχο στην Ευρώπη: «Το όνειρο είναι η συμμετοχή στους ομίλους. Θα παλέψουμε να φθάσουμε στα πλέι οφ και θα ελπίσουμε πως η κλήρωση δεν θα μας δώσει μεγαθήριο. Πέρυσι υπήρχε η Έβερτον η Σαλτσμπουργκ, η Μπιλμπάο όμως πέσαμε με αντίπαλο στα μέτρα μας»

Για την προετοιμασία: «Διανύουμε τις πρώτες μέρες μας εδώ. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για προετοιμασία και οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά που πρέπει για την προετοιμασία»

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Ξέρουμε πως υπάρχει μεγάλη αγωνία για τις επόμενες μεταγραφές της ομάδας. Αλλά ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που αν δεν είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που έφυγαν να είναι τουλάχιστον ισάξιοι. Δεν είναι και πολύ εύκολο»

Για τις συνθήκες της προετοιμασίας στην Αυστρία: «Είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για μια χώρα που επενδύει στο ποδόσφαιρο και στην προετοιμασία των ομάδων. Θα δουλέψουμε και πάλι για το καλό του Απόλλων»

Για τα δυνατά φιλικά: «Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους για να μετρήσουμε δυνάμεις έστω και αν δεν είμαστε έτοιμοι. Έτσι βλέπουμε και τις αδυναμίες μας για να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Comments
To Top