ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα στο πρώτο φιλικό!(Φώτος)

Ήττα στο πρώτο φιλικό για την ομάδα μας στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 2-1 από την Αυστριακή Λασκ.

Το πρώτο ημίχρονο του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Αυτριακή Λασκ ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ με 2-0. Η ομάδα μας δέχθηκε το πρώτο γκολ νωρίς μόλις στο 6΄ με τον Samuel Tetteh για να γίνει το 2-0 στο 32΄ με τον Thomas Goiginger. Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το πρώτο ημίχρονο ήταν,  Κίσσας, Πέδρο ,Καρώ, Ρομπέρζ, Παπαμιχαήλ, Κ. Μπρου, Μ. Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Πίττας, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 61΄κατάφερε να μειώσει στο σκορ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Πολίτσι. Μετά τη μείωση του σκορ ο ρυθμός έπεσε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να μην μπορούν να ισοφαρίσουν και το πρώτο φιλικό να ολοκληρωθεί με ήττα. Στην επανάληψη η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους, Κίσσα, Στυλιανού, Λεωνίδας ,Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι, Παπουλής, Πολίτσι, Σαρδινέρο, Ζελάγια και Χάμπος. Η ομάδα μας είχε 4 κόρνερ έναντι 3 του αντιπάλου, ενώ δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες έναντι 2 του αντιπάλου.

Comments
To Top