ΑΝΤΡΕΣ

Πρώτα γκολ οι Λουκάκου και Βέρνερ απόδοση 17.50!

Παιχνίδια καθοριστικά για τον 6ο και 7ο όμιλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα  του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αναμέτρηση Γερμανίας-Σουηδίας προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού με ήττα οι Γερμανοί θα τεθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκτός συνέχειας, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και στο άλλο παιχνίδι το ομίλου μεταξύ της Νοτίου Κορέας και Μεξικού. Για τον 7ο όμιλο το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνήσια και με νίκη σφραγίζει πρόκριση!

Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει την αξιόμαχη Τυνησία και θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στην επομένη φάση  ωστόσο οι Τυνήσιοι έδειξαν ότι διαθέτουν παθιασμένο σύνολο ικανό για την έκπληξη! Η νίκη του Βελγίου, που είναι το σουπερ φαβορί  προσφέρεται στο 1.38, στο 5.20 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ η νίκη της Τυνησίας στο 12.50.

Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.94, ενώ το Under 2.5 στο 1.90! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται  και σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.30. Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Λουκάκου η απόδοση είναι στο 3.50! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στις 18:00 το Μέξικο τίθεται αντιμέτωπο με την Νότιο Κορέα και θέλει τη νίκη για να σφραγίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση της στην επομένη φάση σε αντίθεση με τους Ασιάτες που αν χάσουν χάνονται!! Η νίκη του Μεξικού που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα  προσφέρεται στο 1.77, στο 3.85 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ η νίκη της Νοτίου Κορέας στο εκπληκτικό 5.75.

Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο αμφίρροπο παιχνίδι στο 2.35, ενώ το Under 2.5 στο 1.62! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται  σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.15. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Τεράστιο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η Σουηδία μετά και τη νίκη της στην πρεμιέρα θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση, ενώ η Γερμανία μετά και την ήττα από το Μεξικό χρειάζεται το νικηφόρο αποτέλεσμα αφού οποιοιδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια για να μπει για τα καλά στο κόλπο. Οι Γερμανοί με απόδοση στο 1.50 έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για τους πάντα υπολογίσιμους και  παθιασμένους  Σουηδούς η νίκη βρίσκεται με απόδοση στο 7.80!

Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.30. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.86, ενώ το Under 2.5 στο 1.98. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.00. Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Τίμο Βέρνερ η απόδοση είναι στο 5.00! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet.com.cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα meridianbet.com.cy ή απλά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top