ΑΝΤΡΕΣ

Τέσσερεις αγώνες με ελκυστικές τιμές στο Over 2.5!

Με τέσσερεις αγώνες ολοκληρώνεται  σήμερα η δράση στον 1o και 2o όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για τον 1ο όμιλο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις μεταξύ Σαουδική Αραβίας-Αίγυπτος και Ουρουγουάης-Ρωσίας, ενώ για τον 2ο ομίλου τα παιχνίδια Ιράν-Πορτογαλίας και Ισπανίας-Μαρόκο.

Παιχνίδια με φαβορί αλλά και αμφίρροπα με την Meridianbet να σας προσφέρει πλειάδα στοιχηματικών επιλογών και για τους τρεις αγώνες! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στις 17:00 και με μοναδικό κίνητρο το γόητρο η Αίγυπτο αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία. Με απόδοση 1.85η Αίγυπτος προβάλλει σαν το φαβορί για τη νίκη, με την Σαουδική Αραβία να έχει απόδοση 4.80 για να πάρει τη νίκη, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.60. Το Over 2.5 γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το βρίσκουμε στο 2.11 ενώ το Under 2.5 γκολ στο 1.76.  Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.93. Σε ότι αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα, επικρατέστερος είναι ο Σαλάχ με απόδοση  4.50. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι για την πρωτιά μεταξύ της Ουρουγουάης και της διοργανώτριας Ρωσίας. Νίκη για τους Λατινοαμερικανούς στο 2.80, η ισοπαλία στο 3.00 ενώ για να κερδίσουν οι Ρώσοι η απόδοση βρίσκεται στο 2.95! Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο αμφίρροπο παιχνίδι στο 2.45, ενώ το Under 2.5 στο 1.58! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.00. Σε ότι φορά στον ποδοσφαιριστή που θα ρίξει πρώτος την μπάλα στο πλεκτό, από πλευράς Ουρουγουάης Καβάνι και Σουάρες με απόδοση 5.80 είναι οι επικρατέστεροι ενώ για την οικοδέσποινα Ρωσία ο Τζούμπα με 6.50. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στις 21:00 το ψυχωμένο Ιράν αντιμετωπίζει την Πορτογαλία.  Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται, ενώ οι Ίβηρες περνούν και με ισόπαλο αποτέλεσμα. Η Πορτογαλία με απόδοση 1.66 είναι η ομάδα που προβάλλει σαν το φαβορί, η νίκη του Ιράν έχει απόδοση 6.00, ενώ να μοιραστούν από ένα βαθμό η απόδοση βρίσκεται στο 3.70. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.41, ενώ το Under 2.5 στο 1.59. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.30. Σε ότι αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα, επικρατέστερος είναι ο Ρονάλντο με απόδοση  4.30. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Ταυτόχρονα την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ Ισπανίας και Μαρόκο. Αναμέτρηση με σούπερ φαβορί! Η νίκη της των Ισπανών προσφέρεται στο 1.36, να κάνουν την έκπληξη οι Μαροκινοί και να κερδίσουν στο 10.50, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα το βρίσκουμε με απόδοση 5.00.

Το Over 2.5 στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.88, ενώ το Under 2.5 στο 1.96! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτή την αναμέτρηση στο 2.25!

Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ντιέγκο Κόστα η απόδοση είναι 4.40! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet.com.cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα meridianbet.com.cy ή απλά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top