ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τρόπαια στο Σωματείο!

Μέσα σε συγκινητικό κλίμα και στην παρουσία του Προέδρου Μαρίνου Ευσταθίου και των μελών της Διοίκησης Σάββα Λοιζίδη και Λεωνίδα Χαραλάμπους έγινε χθες(6/7) η παράδοση των φετινών τροπαίων του Τμήματος Καλαθόσφαιρα σε Τροχοκάθισμα στο Σωματείο μας!

Σε σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος ανάφερε ότι,  είναι ιδιαίτερη η χαρά του όταν βλέπει αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται. Η κατάκτηση και των δύο φετινών τίτλων  είναι το επιστέγασμα της  εξαιρετικής δουλείας που γίνεται στο νεοσύστατο μας τμήμα. Μας έχετε  κάνει όλους στον Απόλλωνα πολύ περήφανους ανέφερε και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα τόσο ο ίδιος όσο και όλο το οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο εκ των Αρχηγών της ομάδας  Χριστάκης Ιωάννου ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή της ομάδας μας Στέργιο Ξυστούρη και τον επικεφαλής του τμήματος Λεωνίδα Χαραλάμπους που χωρίς την κατανόηση, την υπομονή αλλά και την αγάπη που έδειξαν προς τους ιδίους  δεν θα ήταν εφικτή η κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ.

Ως ένδειξη ελάχιστης εκτίμησης το Σωματείο μας έδωσε από μια φανέλα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας  καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας στον κάθε αθλητή του τμήματος. Η σύντομη εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση .

 

Comments
To Top