ΑΝΤΡΕΣ

“Η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι”

Συνέντευξη Τύπου στο «Αlytus Stadium» ενόψει του αγώνα με την Srumbras παραχώρησε ο τεχνικός μας Σωρφόνης Αυγουστή. 

”Η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Ξέρουμε τις μας περιμένει και ξέρουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερόo δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η φιλοσοφία μας θα παραμείνει και στη νέα χρονιά. Αυτά τα παιχνίδια σίγουρα είναι κίνητρο για όλους που βρίσκονται στην ομάδα γιατί αυτά σε τόσο δυναμώνουν σαν ομάδα όσο σαν ποδοσφαιριστές”.

”Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο όμως εμείς κοιτάμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή την στιγμή.  Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα θα είναι ακόμη έτοιμη και πιο δυνατή”

Φώτης Παπουλής:

“Ξεκινάει η νέα χρονιά. Μεγάλη υπόθεση ότι για έκτη σερί χρονιά στην Ευρώπη. Βήμα βήμα να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε που είναι να περάσουμε σε ομίλους”

Σωφρόνης Αυγουστή για τα αγωνιστικά νέα:

“Ο Ρομπέρζ είναι 100% έτοιμος. Υπάρχουν κάποια άλλα μικρό προβλήματα θα δούμε τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι 14 που θα αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο”.

Για την Στούμπρας:

“Μια ομάδα με πολλούς ξένους που παίζει καλά στο transition. Υπάρχουν κάποια κλειδιά στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το δικό τους παιχνίδι”.

 

Comments
To Top