ΑΝΤΡΕΣ

Απρόσμενη ήττα!

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας ήταν επεισοδιακό αφού η βροχή έφερε διακοπή μιας ώρας περίπου και ένα αγώνα που συνεχίστηκε χωρίς να δούμε κάτι καλό αφού το πολύ βρεγμένο τερέν στέρησε την ευκαιρία από την ομάδα μας και τον αντίπαλο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας πλέον με την ήττα αυτή έχει την ευκαιρία την ερχόμενη Πέμπτη(19/7) να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Μετά από μια ώρα διακοπής ο αγώνας στη Λιθουανία επανάρχισε στο 28΄. Στο μισάωρο που είδαμε πριν ο αγώνας διακοπεί λόγω της καταρρακτώδους βροχής η ομάδα μας είχε δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Μάρκοβιτς να πιάνει το γυριστό μέσα από την περιοχή και να στέλλει τη μπάλα λίγο έξω, ενώ η μεγαλύτερη μας ευκαιρία ήταν το απευθείας φάουλ του Βασιλείου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας πρώτα με κεφαλιά του Μάρκοβιτς και στη συνέχεια ο Παπουλής γλίστρησε και δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα! Καλό σουτ του Σαρδινέρο στο 40΄η μπάλα πήγε κατευθείαν στον τερματοφύλακα ενώ ο αγώνας διεξαγόταν και πάλι κάτω από βροχή. Παρά την υπεροχή της ομάδας μας δεν άλλαξε κάτι και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στο Β΄ ημίχρονο μ΄ ένα κερδισμένο φάουλ στο 46΄που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 50΄ο Σκέμπρι δέχθηκε κίτρινη κάρτα ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Λιθουανοί είχαν το πρώτο σουτ που ήταν άστοχο. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά μέχρι και το 65΄ δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση στην περιοχή του αντιπάλου. Στο 69΄είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι.

Πολύ καλό σουτ του Παπουλή στο 74΄πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στην ίδια φάση ο Μπρου τραυματίστηκε και στο 76΄πέρασε στη θέση του ο Καρώ. Μ΄αυτά τα δεδομένα ο Χάμπος μετακινήθηκε στο χώρο του κέντρου και ο Καρώ πήρε τη θέση του ως κεντρικός αμυντικός. Στο 79΄κίτρινη κάρτα πήρε και ο Σακέττι σε επικίνδυνο παίξιμο στον αντίπαλο. Στο 83΄η ομάδα μας δεν αξιοποίησε δύο συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε, ενώ στο 85΄μετά από σέντρα του Πέδρο ο Μάρκοβιτς δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά. Στο 87΄ο Πολίτσι μπήκε στον αγώνα παίρνοντας τη θέση του Παπουλή.

Δυστυχώς στο 90΄η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ μετά από μια αντεπίθεση και αφού η άμυνα μας βρέθηκε εκτεθειμένη και ο αγώνας μετά και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την ήττα 1-0.

 

Comments
To Top