ΑΝΤΡΕΣ

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Άστρα 92,8 για τον αγώνα με τη Στούμπρας αλλά και το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε ότι το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ ήχησε σαν καμπανάκι για τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Το χθεσινό αποτέλεσμα λειτούργησε για εμάς σαν μια ηχηρή προειδοποίηση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό προέρχεται μέσα από την δική μας ανετοιμότητα, όπως ανέτοιμο ήταν και το ΑΠΟΕΛ χθες. Οι Λιθουανοί έχουν ρυθμό αφού το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει φαβορί για πρόκριση.

Η Στούμπρας είναι μια νεαρή και αθλητική ομάδα όμως εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τουρισμό ή με την ιδέα ότι θα κάνουμε περίπατο. Είμαστε πολύ πιο υποψιασμένοι μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα. Εκτός είναι ο Μάγκλιτσα και ο Ζελάγια και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να σκοράρουμε οπωσδήποτε.

Να ευχηθούμε και στην Ανόρθωση καλή επιτυχία. Στο ΑΠΟΕΛ δεν μπορέσαμε να ευχηθούμε γιατί δεν μιλήσαμε πριν το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι όλες μας οι ομάδες θα προχωρήσουν».

Comments
To Top