ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

«Ο Άλεφ βοήθησε τον Απόλλωνα και ο Απόλλωνας τον ‘Αλεφ».

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.fws.gr παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του Άλεφ στην ΑΕΚ Αθηνών.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ παίρνει ένα διαμάντι, έναν αρχοντικό ποδοσφαιριστή, που όμοιό του δεν έχει κι είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα». Αυτό τόνισε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο FWS.GR ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού Σοφρώνης Αυγουστή, για το νεαρό Βραζιλιάνο μέσο Αλεφ Σαλντάνια, που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να κλείσει στην Ένωση.

Ο Αυγουστή που ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής στη Νησί για τις δυο προηγούμενες χρονιές, θεωρείται ως ο άνθρωπος που πήρε ένα ακατέργαστο διαμάντι από τη Μπράγκα και τον μετέτρεψε σε πανάκριβο λίθο.

Να διαβάσουμε τι είπε: «Ο Άλεφ είναι ένας παίκτης που συνδυάζει τα πάντα. Μπορεί να παίξει στην αμυντικό χαφ, αλλά και επιθετικό, καθότι γνωρίζει τα μυστικά της μπάλας, έχει το ταλέντο να παίξει και πίσω από το σέντερ φορ, καθότι γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της μπάλας, Βραζιλιάνος είναι άλλωστε. Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι τον έχω χρησιμοποιήσει και στη θέση του στόπερ, όπου επίσης απέδωσε εξαιρετικά».

Κι ο Σοφρώνης Αυγουστή συνεχίζει: «Ο Άλεφ, εκτός των άλλων είναι άριστος στα χτυπήματα φάουλ έξω από την περιοχή. Κυρίως, όμως, διακρίνεται για την αντίληψη του αγώνα. Ξέρει που θα σταθεί, πότε θα πάρει τη μπάλα, πότε θα απλώσει το παιχνίδι και πότε θα δώσει διαφορετικό τόνο».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει διαφορετικές απαιτήσεις απ’ ό,τι ο Απόλλων, ο Σοφρώνης Αυγουστή δεν έχει κανέναν, απολύτως ενδοιασμό: Θα τον δείτε στο γήπεδο και θα καταλάβετε για τι ποιότητα παίκτη μιλάμε. Είμαι βέβαιος ότι από την πρώτη στιγμή θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα μπει κατ’ ευθείαν στην ομάδα».

Κι ο Σοφρώνης Αυγουστή κατέληξε: «Να μην ανησυχούν καθόλου στην ΑΕΚ, ο Αλεφ θα προσφέρει πολλά, ο κόσμος θα τον αγαπήσει γιατί κι αυτός αγαπάει τη φανέλα. Κι εκτός αυτού είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι αυτό θα παίξει το ρόλο του».

Ο Αυγουστή αρνήθηκε ότι αυτός εξέλιξε τον Αλεφ: Το μόνο που έχω να πω ότι ο Αλεφ βοήθησε τον Απόλλωνα και ο Απόλλων τον Αλεφ».

Πηγή: www.fws.gr

 

 

 

 

 

 

Comments
To Top