ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ξεκινά η «αγγαρεία» και πάλι!

Την ερχόμενη Πέμπτη(19/7) ο κόσμος της ομάδας μας θα αναγκαστεί και πάλι να μεταβεί στη Λευκωσία για να δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας να ανατρέψουν το εις βάρος μας αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Στούμπρας και να περάσουν στον επόμενο γύρο. Πέρσι και πρόπερσι στη Λάρνακα και φέτος Λευκωσία για νέα «αγγαρεία»!

Ναι φίλοι καλά διαβάσετε, θα αναγκαστούμε να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας, να βρούμε τα χρήματα για καύσιμα, να αφήσουμε την οικογένεια μόνη της για τουλάχιστον ένα πεντάωρο, να διακινδυνεύουμε την σωματική μας ακεραιότητα στον δρόμο, να υποχρεωθούμε για κάποιο σάντουιτς από τον δρόμο αντί για κανονικό βραδινό φαγητό, να γυρίσουμε στο σπίτι κοντά στα μεσάνυκτα επειδή κάποιοι δεν ξέρουν ή δεν τους περνά να βάλουν ακόμα καμιά τριανταριά προβολείς στους πυλώνες του Τσιρείου!

Το «Alytous stadium» που όλοι είδαμε την Πέμπτη πληροί τους κανόνες φωτισμού, ενώ στην Κύπρο ζούμε στο σκοτάδι. Αυτό το μικρό γηπεδάκι υποδέχθηκε ευρωπαϊκό αγώνα βράδυ ενώ η Λεμεσός δεν μπορεί να το κάνει. Ότι και να γράψουμε, ότι και να πούμε τα συμφέροντα είναι πολλά για να αλλάξει κάτι… Θα κάνουμε γήπεδο και θα κάνουμε γήπεδο και πάει λέγοντας… Εδώ προβολείς να ενώσετε δεν τα καταφέρνετε και θα κάνετε και γήπεδο! Κούνια που σας κούναγε!!!

 

 

Comments
To Top