ΑΝΤΡΕΣ

Νίκη πρόκριση και τώρα Ζελέζνιτσαρ!

Παίζοντας σωστό και στρωτό ποδόσφαιρο με υπομονή και επιμονή η ομάδα μας έκανε την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και με τη νίκη 2-0 πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να θέλουν να προσπαθούν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ ξεκίνησε ο αγώνας. Το γρήγορο γκολ ήρθε τελικά στο 7΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο ο Γιούστε με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν για το δεύτερο γκολ. Στο 13΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Παπουλής έδωσε στον Σκέμπρι που άργησε στην περιοχή και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 18΄και στο πρώτο φάουλ από πλευρά της ομάδας μας ο Παπουλής πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα μας συνέχιζε να ελέγχει τον αγώνα και να προσπαθεί να μπει στην περιοχή του αντιπάλου.

Στο 23΄μετά από φάουλ του Πέδρο ο Γιούστε έπιασε τη κεφαλιά αλλά κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ αμέσως μετά έγινε η διακοπή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 34΄όταν η μπάλα στρώθηκε στο Παπουλή που μέσα από την περιοχή έπιασε το φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 38΄ωραία μπαλιά τρύπα από τον Παπουλή στην περιοχή ο Σκέμπρι δεν πρόλαβε να ακουμπήσει τη μπάλα και να την κατευθύνει στα δίκτυα. Η πίεση συνεχιζόταν για την ομάδα μας και στο 41΄το σουτ του Μαγκλίτσα βρήκε σε σώματα όπως και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Χάμπου.

Άτυχη η ομάδα μας στο 45΄αφού μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σαρδινέρο από αριστερά έδωσε στην περιοχή στον Μαγκλίτσα που έστρεωσε στον Σακέττι που έπιασε το σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Με την παρέλευση των δύο λεπτών καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0!

Με φάση για τον αντίπαλο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Βάλε ήταν εκεί για να σταματήσει το πλασέ στο 49΄.  Οι ποδοσφαιριστές μας μετά το πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης πήραν τον έλεγχο και έκλεισαν τον αντίπαλο προσπαθώντας να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Στο 55΄ωραίο σουτ του Σκέμπρι απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Λιθουανών. Ωραία σέντρα σουτ του Πέδρο στο 59΄πήγε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ήταν άστοχη.

ΓΙΟΥΣΤΕΕΕ και γκολ στο 63΄μετά από ωραία σέντρα του Παπουλή από αριστερά με τον Ισπανό να καρφώνει τη μπάλα στα δίκτυα και πλέον η ομάδα μας είχε σκορ πρόκρισης που έπρεπε να διαχειριστεί. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας στο 68΄με τον Πέδρο να βγάζει τη μπαλιά στην περιοχή αλλά ο Σαρδινέρο δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίκτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο.

Νέο σουτ του Χάμπο στο 70΄πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να “κλειδώσουν” την πρόκριση με τρίτο γκολ. Μεγάλη φάση και πάλι στο 74΄ με την κεφαλιά του Μάρκοβιτς να σταματά σε σώματα και με την υποψία για χέρι. Στο 83΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να μπαίνει στη θέση του Σκέμπρι και τον Μαγκλίτσα να μετατοπίζεται στα δεξιά της επίθεσης με τον Αργεντίνο να πηγαίνει στην επίθεση. Δύο απανωτά σουτ του Μάρκοβιτς στο 84΄έφεραν το πρώτο τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και το δεύτερο να περνά η μπάλα έξω.

Η νέα ευκαιρία ήρθε στο 88΄όταν ο Μαγκλίτσα έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο Βασιλείου ερχόμενος από πίσω πλάσαρε μόλις έξω. Στο 90 έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Παπουλή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να βάζει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων. Ένα σουτ στις καθυστερήσεις από τον Πίττα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που έφερε στη συνέχεια μια κεφαλιά του Μάρκοβιτς στο δοκάρι και άστοχο πλασέ του Μάγκλιτσα στην επαναφορά της μπάλας. Αφού ολοκληρώθηκαν τα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση με νίκη 2-0.

 

Comments
To Top