ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεύτερη νίκη για την ομάδα μας  επί της Ζελέζνιτσαρ με 3-1  και πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Ελάχιστα απειλήθηκε ο Πορτογάλος αφού οι Βόσνιοι δεν επισκέφτηκαν πολλές φορές το δικό μας μισό. Κάποια σουτ δεν ανησύχησαν. Πρέπει να βελτιωθεί η συνεννόηση με τους αμυντικούς αφού σε κάποιες φάσεις είχαμε θέματα.

Ζοάο Πέδρο: Ήταν και πάλι δημιουργός αρκετών ευκαιριών της ομάδας. Πλαγιοκόπησε αρκετά και ανέλαβε και τις στατικές. Αμυντικά κάλυψε σωστά την θέση του στον χώρο.

Γιώργος Βασιλείου: Δυναμικός στις επεμβάσεις του, έκλεισε σωστά τους χώρους και με τις επεμβάσεις του σταμάτησε κάποιες επικίνδυνες προυποθέσεις. Ανέβηκε αρκετές φορές και πλαγιοκόπησε.

Έκτορ Γιούστε: Σωστές τοποθετήσεις αμυντικά και επιθετικά στις στατικές. Καθάριζε εύκολα όλους τους κινδύνους.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τα ίδια ισχύουν και για τον Γάλλο που έκανε καλό παιχνίδι και βοηθούσε και οργανωτικά.

Εστεπάν Σακέτι: Έκλεινε τις «τρύπες» χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Έβαλε πίεση στην μπάλα και κέρδισε αρκετές μάχες.

Χάμπος Κυριάκου: Μοίραζε παιχνίδι και ταυτόχρονα έκλεινε χώρους με τον Σακέτι στην μεσαία γραμμή.Με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται καλύτερος.

Φώτης Παπουλής: Χατ τρικ για τον Ελλαδίτη που αγωνίστηκε στο πρώτο πίσω από τον επιθετικό και στο δεύτερο στο αριστερό άκρο.Κουβάλησε μπάλα μοίρασε παιχνίδι και φυσικά σκόραρε τρις.

Αντριάν Σαρδινέρο: Δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα η απόδοση του.Δεν πλαγιοκόπησε και ούτε όταν σύγκλινε έδωσε αυτά που έπρεπε.

Αντρέ Σκέμπρι: Ούτε ο Σκέμπρι έκανε καλό παιχνίδι αφού δεν πήρε μπάλα και μοιραία δεν βοήθησε.

Άντον Μάγκλιτσα: Σε κακό φεγγάρι και ο Κροάτης.Κακή υποδοχή και κακές επιλογές που δεν βοήθησαν την ομάδα αλλά και τον ίδιο.

Εμίλιο Ζελάγια: Πήρε παιχνίδι πάνω του,έπαιξε με πλάτη,άνοιξε διαδρόμους και βοήθησε αρκετά στο φτιάξιμο ευκαιριών.

Φακούντο Περέυρα: Μας σύστησε το γλυκό αριστερό του,κέρδισε πέναλτι,μοίρασε πάσες που άνοιγαν την αντίπαλη άμυνα και έδειξε κάποια από τα προσόντα του.

Κέβιν Μπρου: Αγωνίστηκε ως δεκάρι και έβρισκε πάσες στον χώρο που δημιουργούσαν καταστάσεις.

Υ.Γ: Ο προπονητής κατέβασε την ομάδα επιθετικά και κατάφερε και πήρε το γκολ που χρειαζόταν.Στην συνέχεια μάλλον δώσαμε μπάλα και οι Λευκορώσοι προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν και εμείς όμως δεν σκοτώσαμε με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ από το πουθενά.

Σίγουρα χρειάζεται πιο πολλή συνεννόηση στην άμυνα αφού έγιναν εύκολα λάθη.Οι νεοφερμένοι έδειξαν καλά στοιχεία και βοήθησαν και ουσιαστικά. Λόγω του διαστήματος που γίνονται τα παιχνίδια και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα.Στην τελική η ομάδα προκρίθηκε με καλό ποδόσφαιρο και αρκετές  φάσεις  και ταυτόχρονα έδειξε πως υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης.

Comments
To Top