ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η κορυφαία παίκτρια του Κολεγιακού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ στις Ladies!(videos)

Μια πολύ καλή μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα των Ladies μας εντάσσοντας στο ρόστερ της την Ελληνίδα διεθνή παίκτρια Ελένη Μάρκου. Η Ελένη γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1995 και έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ για τέσσερα χρόνια όπου ευτύχησε να πανηγυρίσει Κύπελλα, πρωταθλήματα αλλά και πρόκριση στο Champions League Γυναικών. Είναι διεθνής με την εθνική Γυναικών της Ελλάδας και προηγουμένως με την εθνική Νεανίδων και αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Το 2016 και σε ηλικία 21 χρονών έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να πάει στις ΗΠΑ και να κυνηγήσει το όνειρο της. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο είχε και τις σπουδές της που τα πήγε περίφημα. Δεν άργησε να έρθει η διάκριση για τη Μάρκου, αφού η παίκτρια πλέον της ομάδας κέρδισε το βραβείο της «κορυφαίας παίκτριας της χρονιάς» από την Ένωση προπονητών των ΗΠΑ χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το Monroe Community College. Μάλιστα, είχε προηγηθεί η παρουσία της στην κορυφαία ενδεκάδα του NJCAA. Σε 19 παιχνίδια, η Μάρκου σημείωσε 29 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ. Συγκεκριμένα, πέτυχε 5 χατ – τρικ, ενώ σε 10 ματς σημείωσε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Η μεταγραφή της 23χρονης Ελένης Μάρκου στην ομάδα των Ladies μας, θα προσδώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα αλλά και εμπειρία και όλοι ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό την ομάδα μας να επανέλθει στην κορυφή του Γυναικείου πρωταθλήματος.

 

Comments
To Top