ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και μέτρα ασφαλείας ενόψει Δυναμό Μπρεστ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για τον αγώνα του 3οu προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FC Dynamo Brest, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (09/09) και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο Apollon Official Store μέχρι τις 16:00 ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 18:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τη Δυτική και Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου ενώ οι υποστηρικτές της Dynamoθα καταλάβουν μέρος της  Δυτικής κερκίδας στο άνω διάζωμα. Οι χώροι στάθμευσης της Δυτικής και Ανατολικής κερκίδας του σταδίου Γ.Σ.Π., θα είναι διαθέσιμοι για τον φίλαθλο κόσμο.

Ενόψει του αγώνα η Αστυνομία Κύπρου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ από το χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα NUEVO CAMPO προς την ανατολική και τη δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξή, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία του σταδίου για αγορά εισιτηρίου από τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ.

** Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 6.30μ.μ.

Οι φίλαθλοι της FC Dynamo Brest θα καταλάβουν μέρος των κερκίδων στο Άνω Διάζωμα της Δυτικής εξέδρας του Σταδίου.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top