ΑΝΤΡΕΣ

Η συναρπαστική Premier League στις επάλξεις!

Είναι κατά γενική ομολογία του πρωτάθλημα που καθηλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του φίλαθλου κοινού ανά το Παγκόσμιο. Η συναρπαστική Premier League αρχίζει σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λέστερ που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 22:00 ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχουμε το κυρίως μενού! Πρώτη αγωνιστική λοιπόν στην Premier League του μεγάλου νησιού με την Meridianbet να σας προσφέρει πλειάδα στοιχηματικών επιλογών για όλους τους αγώνες! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1.55 προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη Η νίκη της Λέστερ προσφέρεται στο 7.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.00. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.99, ενώ το Under 2.5 στο 1.83! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.17. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τους αγώνες στο μεγάλο νησί στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

 

 

Comments
To Top