ΑΝΤΡΕΣ

«Η ομάδα θα πάει απευθείας στο Μπρεστ καθώς διευθετήσαμε όλη την γραφειοκρατία»!

Η ομάδα μας έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, την περασμένη Πέμπτη(9/8) στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας επικράτησε με 4-0 της Ντιναμό Μπρέστ και σχεδόν προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Αύριο θα ταξιδέψει η ομάδα για Λευκορωσία με στόχο τη δεύτερη νίκη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για το αν έχουν διευθετηθεί όλα για το ταξίδι: «Είναι το πιο δύσκολο ταξίδι από όλα που έχει κάνει ο Απόλλωνας τα τελευταία επτά χρόνια. Είναι περίεργο από πλευράς γραφειοκρατίας μιας και το να ταξιδέψεις στο Μπρεστ απαιτεί βίζα, το να ταξιδέψεις στο Μινσκ δεν χρειάζεται βίζα αλλά χρειάζονται τέσσερις ώρες οδικός από εκεί. Η ομάδα θα πάει απευθείας στο Μπρεστ καθώς διευθετήσαμε όλη την γραφειοκρατία»

Για το αν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στην αποστολή: «Υπάρχει ακόμη μια προπόνηση και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το ποιοι θα είναι στην αποστολή. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια ταξιδεύουν όσοι είναι έτοιμοι»

Για τη Βασιλεία: «Δεν θα προτρέξουμε. Θα πάμε στην Λευκορωσία με το μυαλό πως το παιχνίδι είναι στο 0-0. Θα πάμε εκεί για να σκοράρουμε και πολύ απλά σκοτώσουμε όσες ελπίδες έχουν»

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Για την ώρα έχει ολοκληρωθεί»

Για το αν ο Παπαπαναγή θα βρεθεί στην Ελβετία για να παρακολουθήσει τη Βασιλεία: «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε. Ο κύριος Παπαπαναγή είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εμάς. Αποτελεί ένα απ’ τα πιο σημαντικά εργαλεία στην ομάδα του Αυγουστή»

Για την έδρα στα πλέι οφ σε περίπτωση πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα: «Η ενημέρωση που έχω αυτή τη στιγμή είναι πως επειδή ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε πρώτος, έχει το προβάδισμα για να αγωνιστεί με τη σειρά που κληρώθηκε. Βέβαια αυτό δεν έχει σημασία. Έχουμε πάρει πολλές προκρίσεις εκτός έδρας. Έτσι έγινε κάθε φορά που μπήκαμε ομίλους. Η σειρά των αγώνων είναι σχετική. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να είμαστε στο παιχνίδι και να τα δώσουμε όλα»

Comments
To Top