ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα με τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών!

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για το θέμα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες. Η ιστοσελίδα μας όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα ξεκινήσει και πάλι τη στήλη «Έλεγχος κυανόλευκων δανεικών». Πάμε όμως να δούμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεκαπέντε μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι στιγμής λοιπόν χωρίς επίσημη ενημέρωση δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας μας πάνε δανεικοί. Πρόκειται για τον νεαρό Μιχάλη Γενεθλίου που μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, πήγε στην πρώτη ομάδα της Καρμιώτισσας και τον διεθνή κεντρικό μας αμυντικό Ανδρέα Καρώ που υπέγραψε χθες(13/8) στην Πάφο.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες μιλούν για δανεισμό των Πολίτσι και Ματίας Σπόλιαριτς αλλά και κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών. Για ομάδες δεν θα γράψουμε αλλά ούτε και για τους ποδοσφαιριστές καθώς μέρα με τη μέρα σε μια μεταγραφική περίοδο τα δεδομένα αλλάζουν. Σίγουρα μετά τον επαναληπτικό της Πέμπτης(16/8) κόντρα στη Ντιναμο Μπρεστ και πριν τους αγώνες των πλέι-οφ θα ξεκαθαρίσουν πολλά σχετικά με το θέμα δανεισμόυ.

 

 

Comments
To Top