ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με αλλαγές ή χωρίς να έρθει το αποτέλεσμα πρόκρισης!

Πανέτοιμη είναι η ομάδα μας με σκοπό και στόχο να «τελειώσει» την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ και να αρχίσει να προετοιμάζεται για το μεγάλο «στοίχημα» των πλέι-οφ και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν εφησυχάζει την ομάδα μας αντίθετα της δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του αποψινού(16/8) αγώνα στις 20:45.

Ο Σωφρόνης προετοίμασε την ομάδα για να κάνει το παιχνίδι της και να μην ακολουθεί τον αντίπαλο κάτι που δήλωσε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Αλλαγές όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα έχουμε στο αρχικό σχήμα εκτός και αν προτιμηθεί κάποια αλλαγή για αγωνιστικούς λόγους. Ο Μπρου που είναι απολύτως καλά διεκδικεί θέση στο χώρο του κέντρου με ένα εκ των Σακέττι ή Χάμπου να μένει εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε με την τετράδα της άμυνας να μην αλλάζει με Γιούστε και Ρομπέρζ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Πέδρο στα δεξιά και Βασιλείου αριστερά στα άκρα της άμυνας. Αν ο Μπρου πάρει θέση στον χώρο του κέντρου τότε ένας εκ των Σακέττι ή Χάμπου θα μείνει εκτός με τις πιθανότητες να δείχνουν τον Αργεντίνο.

Ο Περέιρα θα είναι ο κινητήριος μοχλός με τους Παπουλή και Σαρδινέρο να παίρνουν θέση στα άκρα της επίθεσης, αριστερά και δεξιά και στην κορυφή τον σκόρερ των δύο τερμάτων του πρώτου αγώνα τον Ζελάγια. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και πως θα κυλήσει το παιχνίδι, ίσως δούμε στον αγώνα τον Καραγιόλ αλλά και τον Σουμάχ που είναι τελείως καλά.

Comments
To Top