ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η μέρα που ο Σούγιο αγανάκτησε και έβγαλε τη φανέλα επιχειρώντας να φύγει από το γήπεδο!(video)

Στο ποδόσφαιρο εκτός από τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που σου μένουν χαραγμένες για πάντα στην μνήμη!

Μια τέτοια συνέβηκε μια μέρα της ποδοσφαιρικής περιόδου 1990/91 στον πρώτο αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μας και του ΑΠΟΕΛ που διεξήχθηκε στο Τσίρειο.

Ο αγώνας βρίσκεται στο δεύτερο ημίχρονο στο 76’ του αγώνα με το σκορ στο 2-2 και η ομάδα μας κερδίζει ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σουάτ Περίροβιτς, ως είθισται, προσπαθεί να πάρει θέση στο τείχος όμως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και συμπατριώτης του Τόζα Σάμπουριτς τον σπρώχνει συνεχώς και δεν τον αφήνει να τοποθετηθεί ανάμεσα στο τείχος.

Μετά από παρέλευση κάποιων λεπτών με αλληλοσπρωξίματα και αψιμαχίες μεταξύ Σάμπουριτς και Πεσίροβιτς ο διαιτητής του αγώνα Αντρέας Γεωργίου (Χουιλής) αντί να τιμωρήσει τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ τον υπαίτιο του συμβάντος που προκαλεί με τη συμπεριφορά του, τιμωρεί τελικά τον Πεσίροβιτς που αγανακτισμένος και νιώθοντας να τον πνίγει το δίκαιο βγάζει τη φανέλα και αποχωρεί από το γήπεδο!

Τελικά με την παρέμβαση των συμπαικτών του Δημήτρη Ιωάννου και Άγγελου Τσολάκη αλλά και του ηθικού αυτουργού Σάμπουριτς (!) επιστρέφει στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα του και ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά.

Για την ιστορία η ομάδα μας κέρδισε τελικά με 3-2 και πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα με 2-1 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Comments
To Top