ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Αποτέλεσμα που μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ομάδα μας χτες στη Βασιλεία αφού ηττήθηκε με 3-2!Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Είχε εξαιρετικές επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι.Δεχτήκαμε γκολ από 2 στατικές αλλά δεν νομίζω να φέρει ευθύνη ο ίδιος.

Ζοάο Πέδρο: Ο βιονικός Πέδρο για ακόμη ένα παιχνίδι όργωσε την δεξιά πλευρά.Επιθετικά ήταν πολύ καλός και έδωσε και ασσίστ.Αμυντικά άφησε κενά αλλά δεν είχε και αρκετή βοήθεια.

Γιώργος Βασιλείου: Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές από τον Βασιλείου.Έκοψε αρκετές φορές τον αντίπαλο αλλά έχασε και μάχες που έδωσαν φάσεις στους αντιπάλους αφού δεν είχε και αρκετές βοήθειες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Μέτριο παιχνίδι από τον Ρομπέρζ αφού ο αντίπαλος έφτιαξε φάσεις στην καρδιά της άμυνας ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.Στις καθυστερήσεις έμεινε ψηλά,ενώ το παιχνίδι ήταν 3-2 με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε με 4ο γκολ.Δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίς να χρειάζεται ριψοκινδυνεύει σε τέτοιο χρονικό σημείο.

Έκτορ Γιούστε: Ένα σκαλί πιο ψηλά η απόδοση του Γιούστε,χωρίς όμως να φτάσει κι αυτός σε ψηλά επίπεδα.Είχε πιο σωστές τοποθετήσεις αλλά έκανε και αχρείαστα φάουλ.

Εστεπάν Σακέτι:Έφαγε το γήπεδο,μάρκαρε σωστά στον χώρο του και πίεσε αρκετά την μπάλα και την πρώτη πάσα.Οργανωτικά έκανε πολύ καλύτερα παιχνίδια.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή και κέρδισε τις πιο πολλές.Προσπάθησε οργανωτικά αλλά χρειάζεται να αποφασίζει πιο γρήγορα και απλά.Δεν χρειάζεται σε κάθε πάσα το κάτι παραπάνω ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

Κέβιν Μπρου: Εκτός παιχνιδιού ο Γάλλος που είχε πολλές λάθος πάσες αλλά και τοποθετήσεις.Το πιο ανησυχητικό είναι ο δεύτερος τραυματισμός του σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Εκτός παιχνιδιού ο Ισπανός που φάνηκε μόνο σε μια δυο φάσεις ολόκληρο το 90λεπτο.Τακτικά προσπάθησε να βοηθήσει τον Πέδρο αλλά και σε αυτό τον τομέα δεν τα κατάφερε καλά.

Φώτης Παπουλής: Όταν έπαιρνε την μπάλα στον άξονα ήταν κίνδυνος θάνατος.Γρήγορη μεταφορά της μπάλας καθ δημιουργία χώρων.Δημιουργός στο πρώτο γκολ,εκτελεστής στο δεύτερο.

Άντον Μάγκλιτσα: Γκολ,ασσίστ και ανεβασμένη ψυχολογία.Πολύ καλός στο δεύτερο και μετά το γκολ,άνοιξε χώρους και έφτιαξε καταστάσεις.

Εμίλιο Ζελάγια:Μπήκε σε μια φάση που η ομάδα αμυνόταν και δεν φάνηκε επιθετικά.

Μουσταφά Καραγιολ:  Μπήκε ορεξάτος,προσπάθησε να πάει στο ένας εναντίον ενός,χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.Μετά το 70 φάνηκε η κούραση στις αντιδράσεις του,αφού δεν μπορούσε να δώσει βοήθειες.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πέρασε στον αγώνα για να γεμίσει τον άξονα.Βοήθησε κλείνοντας χώρους,χωρίς όμως να μπορέσει να κρατήσει μπάλα.

Προπονητής: Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο αγχωμένη.Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και έδιωχνε βιαστικά.Διαβασμένος ο αντίπαλος πίεζε ψηλά αναγκάζοντας μας σε λάθη.Στο γκολ που δεχτήκαμε η ομάδα ήταν σε ανισορροπία,αν και χρειάστηκε και αρκετή δόση τύχης για να καταλήξει η μπάλα στα δίκτυα.Πολύ σωστή αντίδραση στο β ημίχρονο,όπως και στην αναγκαστική αλλαγή κάτι που έφερε την ανατροπή.

Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και ο αντίπαλος πίεσε.Σκόραρε από 2 στατικές αλλά θα μπορούσε να σκοράρει και σε κανονική ροή.Χρειάζεται άμεση βελτίωση η ομάδα στην αντιμετώπιση των στατικών και ειδικά στα κόρνερ,αφούβτα γκολ,ήταν καθαρά από κακή αμυντική λειτουργία.Ακατανόητη μου φάνηκε και η αντίδραση του Ρομπέρζ να μείνει ψηλά μετά από κόρνερ και ενώ είχαμε κερδίσει πλάγιο,όπως και η προσπάθεια για γρήγορη εκτέλεση του.Είχαμε καλό.σκορ.Αυτό έγινε και στον τελικό στο 1-1με την ΑΕΚ και δεχτήκαμε γκολ λόγω βιασύνης.Χρειάζεται και στον τομέα της διαχείρησης συναισθημάτων κατά την διάρκεια του αγώνα βελτίωση και κάποιες φορές χρειάζεται και υπομονή στο παιχνίδι.
Παρόλα αυτά η ομάδα πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα που μπορεί να ανατραπεί στο ΓΣΠ κάτι που ήταν το ζητούμενο,αν και φαβορί παραμένουν οι Ελβετοί.

Comments
To Top