ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με ανανεωμένο ρόστερ τη νέα χρονιά…»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στo οίκημα του Σωματείου μας έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της Πετοσφαιρικής μας ομάδας, Λεωνίδας Γαϊτανάκη.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του τμήματος Πετόσφαιρας Ανδρέα Κυριάκου ο οποίος ανέφερε, «κατά 70% το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια και ευχαριστούμε όλους βοήθησαν και βοηθούν την ομάδα. Φέραμε στην ομάδα ένα καταξιωμένο προπονητή και θα συνεχίσουμε τη χρονιά με ανανεωμένο ρόστερ. Ήδη έχουμε κλείσει με τις δύο από τις τρεις ξένες παίκτριες οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά τις 10 του Σεπτέμβρη. Όσον αφορά τις Κύπριες παίκτριες άλλες παραμένουν από πέρσι και με άλλες είμαστε σε συζητήσεις. Στόχος μας είναι η διατήρηση των ψηλών μας στόχων, αφού ο Απόλλωνας είναι συνυφασμένος με τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ο νέος προπονητής θα έχει και την επίβλεψη των τμημάτων της Ακαδημίας μας που ήδη άρχισαν προετοιμασία. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα αυτή προσπάθεια.»

Από πλευρά του ο νέος προπονητής της ομάδας μας ανέφερε, «είναι τιμή μου να είμαι προπονητής στον Απόλλωνα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο. Είναι δύσκολο να χτίσεις ομάδες από αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πέτυχε πολλά πράγματα ο Απόλλωνας. Θα κάνουμε ανανέωση αλλά δεν αποκλείεται ο πρωταθλητισμός. Θα κυνηγήσουμε ότι μας αξίζει. Το όνομα του Απόλλωνα είναι συνυφασμένο με τους τίτλους».

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσε το παρών του και ο Γενικός αρχηγός του τμήματος και ακούραστος εργάτης της ομάδας μας Ανδρέας Χρυσοστόμου.

 

Comments
To Top