ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Άλλο ένα έπος για την ομάδα μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια που κέρδισε στον επαναληπτικό της Βασιλεία με 1-0 και πήρε μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο.Έκανε 2 εκπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ των Ελβετών ενώ είχε καλές τοποθετήσεις στις στατικές και στα κόρνερ.

Ζοάο Πέδρο:Πολύ καλός ο Πορτογάλος που είχε πιο ισορροπημένο παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά.Δεν έδωσε χώρους,ενώ είχε και επιθετικές ενέργειες.

Γιώργος Βασιλείου:Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του αρχηγού με τα χρώματα του Απόλλωνα.Αμυντικά ήταν απροσπέλαστος,ενώ επιθετικά είχε πολύ καλές εμπνεύσεις.

Έκτορ Γιούστε: Μεστό,έξυπνο και αλάνθαστο παιχνίδι από τον Ισπανό.Σωστές τοποθετήσεις και έγκυρες επεμβάσεις.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Ηγετική παρουσία από τον Γάλλο.Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και γρήγορος χαμηλά έσβησε τις πλείστες επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων.

Εστεπάν Σακέτι: Κλασσικός Σακέτι σε ευρωπαικά στάνταρ.Πίεση στην μπάλα,ανάκτηση της κατοχής και βοήθεια στην οργάνωση.Κάλυψε το κάθε κενό στον χώρο.

Χάμπος Κυριάκου: Δεν ξεκίνησε καλά,αφού δεν είχε τις καλύτερες επιλογές.Δεν τον πήρε από κάτω,άλλωστε ξέρει και ο ίδιος την ποιότητα του.Ανέβηκε πήρε μπάλα,οργάνωσε το παιχνίδι και βοήθησε στο μαρκάρισμα.Σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ και στην συνέχεια έδωσε μαθήματα πως παίζεται η θέση του σύγχρονου χαφ.

Φακούντο Περέυρα: Κάλυψε το δεξί άκρο και σύγκλινε αρκετά.Μοίρασε ασίστ,και απο ατυχία δεν σκόραρε.Πολλά καντάρια μπάλα.Έχουμε να δούμε πολλά αν συνεχίσει έτσι.

Αντρέ Σκέμπρι: Καλώς τον.γνωστό Σκέμπρι.Έπαιξε με πλάτη,σύγκλινε και άνοιξε χώρους.Βοήθησε στο μαρκάρισμα και ήταν καλός τακτικά.

Φώτης Παπουλής: Έδινε γρήγορο ρυθμό παίζοντας σαν δεύτερος επιθετικός.Είχε δοκάρι και πολλές προυποθέσεις για φάσεις.Στα μέσα του δευτέρου πέρασε στην γραμμή και βοήθησε ανασταλτικά.

Άντον Μάγκλιτσα: Πολλές μάχες,δημιουργία χώρων και πίεση ψηλά.Έδωσε τα πάντα και πρόσφερε και στην άμυνα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε για να δίνει βοήθειες στα πλάγια.Ήταν πολύ καλός τακτικά αλλά μπροστά δεν έδωσε τις αναμενόμενες βοήθειες.

Μάριος Στυλιανού: Μπήκε στην θέση του Πέδρο.Κράτησε την θέση του και κέρδισε σχεδόν όλες τις μάχες στην ζώνη ευθύνης του.Πολύ καλή η παρουσία του.

Σάσα Μάρκοβιτς: Φαινόταν στην προθέρμανση πως γυάλιζε το μάτι του.Μπήκε και έκλεισε στο κέντρο τα λίγα κενά και εμπόδισε τον αντίπαλο να κυκλοφορίσει εύκολα την μπάλα.

Προπονητής: Άψογο κοουτσάρισμα από τον Σοφρώνη.Μεστό παιχνίδι με κράτημα μπάλας και αποφυγή λαθών.Ψύχραιμο παιχνίδι χωρίς βεβιασμένες ενέργειες για να έρθει το γκολ.Σωστή διαχείρηση μετά το 1-0 και πολύ καλή δουλειά στις στατικές.Αν έβγαινε και μια αντεπίθεση για ένα δεύτετο γκολ θα μιλούσαμε για το τέλειο παιχνίδι.

Comments
To Top