ΑΝΤΡΕΣ

Ανακοινώνεται ο σύλλογος με το καλύτερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Το ECA (European Club Association), θα ανακοινώσει τον νικητή με το καλύτερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης [Community & Social Responsibility Programme (CSR)] της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελική λίστα των οκτώ υποψηφίων ομάδων από όλη την Ευρώπη για το εν λόγω βραβείο με τον νικητή να ανακοίνωνεται απόψε στην 21η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί στο Σπλιτ της Κροατίας!

Το βραβείο του ECA θα απονεμηθεί στην ομάδα της οποίας το έργο:

– Στοχεύει να βοηθήσει την τοπική κοινότητα του κάθε συλλόγου, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα προβλήματα στην περιοχή.

– Δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά ένα project το οποίο θα έχει συνέχεια και βιωσιμότητα.

– να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα από την οποία προέρχεται η ομάδα

– Να γίνει παράδειγμα για τα υπόλοιπα μέλη του ECA.

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας για το 2017-2018, είχε τίτλο «Together We Can Achieve More» με κυριότερους στόχους:

 

Την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας μας.Την επιμόρφωση των παιδιών μέσω επισκέψεων σε σχολεία, σχετικά με τα φαινόμενα του ρατσισμού και του bullying.

Προώθηση του μηνύματος  ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνουν διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες.

Τη στήριξη ατόμων με ειδικές ικανότητες και την προώθηση των ίσων δικαιωμάτων τους, διευκολύνοντας την ελεύθερη πρόσβαση τους στα γήπεδα.Την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων μέσα από εκδηλώσεις, με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η συμπερίληψη του Απόλλωνα στην short list της ECA για το βραβείο του CSR αποτελεί τεράστια τιμή και επιβράβευση για τον προηγμένο τρόπο λειτουργίας της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

 

 

 

Comments
To Top