ΑΝΤΡΕΣ

Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκπροσώπησαν επάξια τις χώρες τους

Έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λεμεσού είχαν εκπροσωπήσει τις χώρες τους σε διεθνείς διοργανώσεις.

Οι “γαλάζιοι” διεθνείς οι οποίοι εκπροσώπησαν τις χώρες τους τις τελευταίες ημέρες, έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες τους και αναμένεται να επιστρέψουν αύριο (12/09) στις προπονήσεις της ομάδας μας. Οι υπόλοιποι ενσωματώθηκαν από το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, απουσίαζαν έξι ποδοσφαιριστές.

Με την εθνική Κύπρου αγωνίστηκαν οι Χάμπος Κυριάκου (180′), Φώτης Παπουλής (180′), ο οποίος έκανε και ντεμπούτο με την Νορβηγία και Γιώργος Βασιλείου (90′). Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της εθνικής Κύπρου για τους αγώνες του Κυπέλλου Εθνών απέναντι σε Νορβηγία και Σλοβενία με απολογισμό μία ήττα και μία νίκη.

Ο Αντρέ Σκέμπρι αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες (180′) της Μάλτας για την ίδια διοργάνωση κόντρα σε Νησιά Φερόε και Αζερμπαϊτζάν μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία.

Ο Μουσταφά Καραγιόλ συμμετείχε για ολόκληρο το 90λεπτο στον ισόπαλο αγώνα της Γκάμπιας απέναντι στην Αλγερία για τα προκριματικά Κυπέλου Εθνών Αφρικής.

Τέλος, ο Ντίλαν Ουεντραόγκο, που επίσης απουσιάζε για αγώνα των προκριματικών της ίδιας διοργάνωσης, παρέμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση Μαυριτανία – Μπουρκίνα Φάσο.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top