ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ήττα και νίκη ο απολογισμός!(Φωτορεπορτάζ)

Μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών κλιμακίων της Ακαδημίας σήμερα(12/9) για τα εξ αναβολής παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος U17, η ομάδα μας έχασε από την ΑΕΛ εντός έδρας με 2-1. Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στον αγώνα και βρέθηκε στο πρώτο μισάωρο να χάνει με 2-0. Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 2-1 με τον Ηροδότου. Στην επανάληψη αν και προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν έστω να ισοφαρίσουν και ήρθε η ήττα. Η ομάδα μας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η ομάδα των U15 επιβλήθηκε πιο άνετα από τι λέει το σκορ του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με 2-0, παιχνίδι εξ αναβολής εντός έδρας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς με τον Κονδύλη. Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της με ωραίο σουτ του Αυγουστή και προηγούμενη πήγε στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και παρά την καλή απόδοση μέχρι τέλους δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχε. Η ομάδα μας έχει το απόλυτο με τρεις νίκες πλέον σε τρεις αγωνιστικές.

 

Comments
To Top