ΑΝΤΡΕΣ

Κρίμα κι άδικο!!!

Πολύ καλή παρουσία για την ομάδα μας στο “Ολύμπικο”κυρίως στην επανάληψη του παιχνιδιού και παρά το γκολ που δεχθήκαμε από ένα λάθος νωρίς στον αγώνα, προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μας για το καλύτερο. Εκεί που η ομάδα μας προσπάθησε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά ήρθε ένα πέναλτι και το δεύτερο γκολ για τον αντίπαλο που έδωσε τη νίκη στους Ιταλούς. Παρά το γκολ του Ζελάγια η ομάδα μας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε!

Με τρομερή απόκρουση του Βάλε ξεκίνησε ο αγώνας, αφού μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο απέκρουσε σε κόρνερ σουτ από την περιοχή του αντιπάλου. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο. Μετά και την ευκαιρία του αντιπάλου οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν τα πατήματα τους και το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να κερδίζει το πρώτο κόρνερ του αγώνα που όμως πέρασε χωρίς κάτι αξιόλογο για την ομάδα μας. Στο 14΄δυστυχώς η ομάδα μας μετά από λάθος πάσα του Ρομπέρζ στο χώρο του κέντρου ο αντίπαλος με εξαιρετική προσπάθεια επίθεσης πήρε το προβάδισμα!

Στο 19΄η ομάδα μας έκανε το πρώτο σουτ της στον στόχο με τον Περέιρα όμως να μην κάνει όπως ήθελε την προσπάθεια του. Το ημίωρο του παιχνιδιού κύλησε σε αργό ρυθμό με τον αντίπαλο να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και σε κάθε επίθεση του η ομάδα μας να κινδυνεύει. Στο 32΄σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Παπουλής δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει και να περάσει σε κόρνερ που η εκτέλεση του δεν έφερε κάτι, ενώ στο 35΄ο Βάλε και πάλι απέκρουσε το σουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από λάθος του αντιπάλου ο Παπουλής έβγαλε ωραία πάσα στον Περέιρα που άργησε και η συνέχεια της φάσης δεν έφερε κάτι με τις δύο προσπάθειες για σουτ από Χάμπο και Πέδρο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να κερδίζει ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Με αλλαγές για την ομάδα μας ξεκίνησε η ομάδα μας στο Β΄ημίχρονο με τους Καραγιόλ και Μάρκοβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Χάμπου και Μαγκλίτσα. Με την ομάδα μας να πιέζει κύλησαν τα πρώτα λεπτά της επανάληψης με το σουτ στο 48΄του Περέιρα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Μέχρι και το 60΄το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο και με τον ρυθμό να είναι αρκετά αργός όπως και στο Α΄ημίχρονο.

Στο 67΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν μετά από στημένο φάουλ του Πέδρο ο Παπουλής έπιασε την κεφαλιά που έφυγε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 69΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Περέιρα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 71΄με τον Παπουλή να “σερβίρει” αυτή τη φορά και τον Σκέμπρι να χάνει τη κεφαλιά που πέρασε και πάλι λίγο έξω.

Εκπληκτικό δυνατό κτύπημα φάουλ από τον Μάρκοβιτς στο 81΄ο αντίπαλος κυριολεκτικά γλύτωσε από την ισοφάριση, ενώ στο 83΄μπέρδεμα στην άμυνα μας και ο Πέδρο έκανε παράβαση με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και τον αντίπαλο στο 84΄να κάνει το 2-0. Η φάση αυτή ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα αφού οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον έλεγχο και πίεζαν για την ισοφάριση.

Στο 88΄μετά από κόρνερ με τον Παπουλή, η μπάλα έφτασε στον Ζελάγια που μέσα από την περιοχή τράνταξε τα δίκτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα! Τρομερά τα τελευταία λεπτά με τον Γιούστε να σώζει πάνω στη γραμμή το γκολ του αντιπάλου και να δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας ευκαιρία για ισοφάριση κάτι που όμως δεν έγινε στις καθυστερήσεις με ένα σουτ του Παπουλή να περνά πάνω από τα δοκάρια, όπως και στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων που ο Πέδρο θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο καλό! Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα να χάνει άδικα 2-1!

 

 

Comments
To Top