ΑΝΤΡΕΣ

«Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας, μέσω της οποίας ζητούν όπως αποσυρθούν τα μέτρα της διοίκησης και επιπλέον να απολογηθεί…

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ

Με λύπη και πλήρη απογοήτευση, μετά την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας, είδαμε την διοίκηση να μας ντροπιάζει και να καταστρέφει το εξαιρετικό κλίμα και την δυναμική που δημιουργήθηκε. Κυριολεκτικά αυτή ήταν η πιο γελοία ανακοίνωση που εξέδωσε ΠΟΤΕ αυτός ο ιστορικός σύλλογος.
Απο χθές, να ξέρετε ότι τον αμαυρώσατε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η διοίκηση στοχοποιεί και αντιμετωπίζει τα δέκα συλληφθείσα μέλη μας σαν στυγνούς εγκληματίες και παράλληλα εκβιάζει τους πάντες εξυπηρετώντας τα γνωστά σε όλους μας συμφέροντα.
Εσείς οι ίδιοι θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα όσα ξεστομίσατε!

Όταν εδώ και καιρό κρούουμε τον κόδωνα του κινδύνου για το γηπεδικό, την απαξίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος αλλά και για την κάρτα φιλάθλου, εσείς μούγγα. Όταν εδώ και μήνες χάνεστε και κρύβεστε όσο αφορά τους χαμένους τίτλους, με τι μούτρα έρχεσε να κάνεις τον νταή στον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ;;
Όταν κάνατε τρείς μήνες να βγείτε μπροστά για φλέγοντα θέματα και για άλλα ακόμη κρύβεστε, με τι μούτρα βγάζετε ΤΕΤΟΙΑ ανακοίνωση μέσα σε δέκα ώρες;;
ΑΝ δείχνατε τον ελάχιστο ζήλο τον τελευταίο καιρό, με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε χθές, θα λύνονταν πολλά από τα προβλήματα που υφίστανται.
ΑΝ υπάρχει επικοινωνιολόγος στην εταιρεία καλά θα κάνετε να τον αποδεσμέυσετε ΠΑΡΑΥΤΑ αφού σε θέματα διαχείρησης οπαδών ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΙΣΤΟΙ. Αν δεν υπάρχει, καλά θα κάνετε να προσλάβετε έναν αφού μεταξύ μας φένετε να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ επικοινωνία. Άλλωστε ένας επικοινωνιολόγος διαβάζοντας όσα είπατε εχθές θα δήλωνε παραίτηση!
Θα σας εξηγούσε επίσης ότι όσο εσείς βλέπατε φαντάσματα ότι σας πολεμούμε, εμείς δηλώναμε την στήριξή μας στο πρόσωπό σας και σας καλούσαμε να βγείτε μπροστά.

Εδώ και καιρό απαντάτε επιλεκτικά σε ότι σας βολεύει, παρερμηνεύετε ανακοινώσεις όπως σας βολεύει και μιλάτε όποτε σας βολεύει! Προσλάβετε έναν ΕΧΤΕΣ, δείξετε του την ανακοίνωση σας, πείτε του ότι ΧΩΝΝΕΣΤΕ και ο ίδιος θα σας πει ότι είστε ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Έρχεστε και ζητάτε το κεφάλι αυτών των δέκα, τους στοχοποιείτε και ζητάτε κάθε λογής τιμωρία, δίκες, προστίματα, απαγορεύσεις και ότι άλλο σας πέρασε απ’ το μυαλό.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ “κύριοι”!
Το θέτουμε έτσι μάλιστα γιατί οι κύριοι φοράνε παντελόνια και βρίσκονται ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Μάλιστα, στοχοποιούντε άδικα οι συγκεκριμένοι δέκα αφού ακόμα και η αστυνομία της Ρώμης λύσσαξε όταν τους ρεζίλεψαν μια χούφτα οπαδοί. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝ ΕΣΥΛΑΒΒΕΤΕ. Τι θα κάνατε «κύριοι» αν είμασταν τρομοκράτες και όχι οπαδοί;
Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ αφού πάντα ήμασταν και θα ήμαστε εκεί. Μάλιστα εμείς δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ την παραδειγματική τιμωρία σας για όσα έγιναν πέρσυ ούτε και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια που από υπαιτιότητα σας χάσαμε πρωταθλήματα που αξίζαμε δικαιωματικά!! Αντίθετα, σταθήκαμε και πάλι δίπλα σας, κάτι που εσείς δεν κάνατε ΠΟΤΕ για εμάς!

Τα παιδιά αυτά ταξίδεψαν από το υστέρημα τους, αγωνίστηκαν για να σταθούν σ’αυτό το πέταλο και να δουν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ αφού εσείς και οι υπόλοιποι κουστουμαρισμένοι το καταστήσατε αδιανόητο να πηγαίνουμε στο γήπεδο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Ρωτήστε μάλιστα όσους βρίσκονταν στην εξέδρα να σας πουν ότι τα παιδιά αυτά, μετά το άναμμα των πυρσών έτρεξαν να σβίσουν τις μικρές φλόγες στην κερκίδα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και πως μέσα στο γήπεδο δεν έπεσε καρφίτσα! ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!
ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ;;
Όσοι γνωρίζουν μάλιστα αυτά τα παιδιά δεν έχουν να πουν τίποτα για το ποιόν τους και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον φίλο, τον ανηψιό ή τον αδερφό σας.
Σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα προστατεύσουμε τα μέλη μας, τα αδέρφια μας, από όλους όσους προσπαθήσουν να ρίξουν τα κακώς έχοντα των κυπριακών γηπέδων σ’αυτούς. Ειδικά όταν για αυτά τα κακώς έχοντα ευθύνονται αποκλειστικά τα μπίζινες των ποδοσφαιρικών παραγόντων όλου του νησιού! Δεν είδαμε κανένα να κατακρίνει τους οπαδούς άλλων ομάδων για το άναμμα πυρσών σε ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο.
Την περασμένη εβδομάδα θα μπορούσαν να δωθούν άπειρα παραδείγματα σε όλες τις χώρες. Όσοι μάλιστα παρακολουθούν ποδόσφαιρο μπορούν να το διαπιστώσουν και μόνοι τους. Γιατί αυτός ο πόλεμος αποκλειστικά σε εμάς;;
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα σταθεί εμπόδιο σε όποιονδήποτε προσπαθήσει να βλάψει τα μέλη του με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαστε ΕΝΑ, μια φαμίλια που καλά θα κάνετε να φοβάστε αφού δεν σέβεστε. Δεν αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑ πίσω. Ο κάθε ένας μας μέσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε αυτόν τον άνισο πόλεμο είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ. Κανένας μας δεν περισσεύει, ήμαστε ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω για ένα τυχόν του στραβοπάτημα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΨΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.
ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΞΩ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ
Πάντα υποστηρίζαμε το άναμμα πυρσών και καπνογόνων αφού δεν κάναμε ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ούτε προβήκαμε σε καμία πράξη βίας. Παραμένουμε σταθεροί στα πιστεύω μας, δεν εθελοτυφλούμε και έχουμε τα κότσια να τα υπερασπιστούμε! Άλλωστε ΕΣΕΙΣ αλλά και ΟΛΟΙ οι επικριτές μας, πίσω από τις κλειστές πόρτες, ανέκαθεν καμαρώνετε τις μαγευτικές εξέδρες που δημιουργούμε ΠΑΝΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι άλλωστε προβάλατε άπειρες φορές φωτογραφίες και βίντεο με άναμμα πυρσών. Κερδοφορείτε μάλιστα από αυτές μέσα από τα διαφημιστικά σποτάκια τω εισητηρίων διαρκείας, τις αφίσες που διατέθετε προς πώληση στην μπουτίκ και πολλά άλλα. Διακοσμείτε γραφεία, προπονητικά κέντρα, αποδυτήρια και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με όσα οι ίδιοι υποκριτικά κατακρίνετε!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Από τις κερκίδες κερδοφορούν επίσης αθλητικά site και εφημερίδες προβάλλοντας την μαγευτική ατμόσφαιρα προς όφελος τους στον βωμό των «κλίκς» όμως ταυτόχρονα προπαγανδίζουν για τους «αλήτες» που κάνουν τις λεγόμενες ζημίες.
Ξεκάθαρα αυτό έκανε και το protathlima.com δίνωντας μάλιστα συγχαρητήρια στην ντροπιαστική ανακοίνωση της διοίκησης.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Κανένας όμως δεν στάθηκε στην ατιμωρισία των ισραηλινών αλλά και των ελβετών, οι οποίοι αν και έκαναν τα ίδια δεν τιμωρήθηκαν. Έριξαν μάλιστα «υλικό» και εντός γηπέδου σε αντίθεση με εμάς που η μόνη μας πρόθεση ήταν το ντοπάρισμα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ και όχι η ρίψη αντικειμένων.
Πόσο μάλλον να μας χρεώνετε ότι μερίδα του κόσμου μας ενέργησε εσκεμμένα ούτως ώστε να πλήξουν την ομάδα!
Δηλώνουμε δημόσια ότι αυτή η δήλωση αποτελεί τεράστιο ψέμα και καλούμε όλους να αναλογιστούν πως αν θέλαμε να βλάψουμε την διοίκηση δεν θα ταξιδεύαμε μέχρι την Ιταλία για να το πράξουμε! Άν θέλαμε να σας κάνουμε ζημία «κύριοι» θα σας είχαμε κάνει ήδη και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Το ξέρετε και οι ίδιοι άλλωστε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Επιλέγουμε όμως να αποκαταστήσουμε την ηρεμία στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Εμείς συλληφθήκαμε και μαγκία μας, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΒΕΒΑΙΑ αφού όπως αποδείκτηκε ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ.
Ας μας πουν τώρα όλοι οι καρτάκηδες, πόσες συλλήψεις έγιναν μέχρι στιγμής με την περιβόητη κάρτα τους. Όσοι άναψαν και έριξαν πυρσούς στην «ευρωπαϊκή» Κύπρο, επέστρεψαν σπίτι τους ανενόχλητοι! Το μόνο που αποδείκτηκε είναι ότι η Κ.Φ. είναι παντελώς άχρηστη και υπάρχει ΜΟΝΟ για να εξυπηρετεί συμφέροντα!

ΕΜΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Είστε η μόνη διοίκηση που πολεμά τους οργανωμένους οπαδούς της και δείξατε πάμπολλες φορές την στάση σας. Συνεχίζετε στον δρόμο που χαράξατε τον τελευταίο καιρό, όταν ρουφιανεύοντας μέλος μας στην αστυνομία, αυτό οδήγησε σε φυλάκισή του. Στείλατε σε άλλο μέλος μας, την αστυνομία στο ίδιο του το σπίτι.
Σε άλλον μάλιστα, βάλατε να πάρουν τηλέφωνο στον χώρο εργασίας του, στον χώρο που βγάζει το ψωμί του! Αυτά, εδώ και καιρό τα κρατήσαμε μακρύα από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Μετά την πρόσφατη στάση σας όμως, ο κόσμος πλέον οφείλει να γνωρίζει, ότι αυτοί οι «αλήτες» προασπίζονται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τα συμφέροντα του περισσότερο από εσάς! Το ίδιο κάναμε μάλιστα όταν κινδυνεύμαμε με απαγόρευση μεταγραφών λόγω των βρωμίων που κάνετε με τους γνωστούς επίσης μάνατζερ.
Παίχτες που δεν πάτησαν το πόδι τους Κύπρο, είναι εγγεγραμμένοι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και αγωνίζονται αλλού. Πόσο ήταν το ποσό που σας έστειλε ο Ζαχάβι για να πληρώσετε το πρόστιμο;
Άν θέλαμε να σας πολεμήσουμε όπως προσπαθείτε να πλασάρετε, τότε γιατί δεν σας ξεμπροστίασαμε;

Πάντα βλέπουμε σαν προτεραιότητα την ηρεμία μέσα στην ομάδα μας, σε αντίθεση με εσάς που το μόνο που καταφέρνετε τα τελευταία χρόνια είναι ίσως ο μεγαλύτερος διχασμός στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Με την στάση σας αναφορικά με ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν το κοινό, δεν σταματήσατε ποτέ να χρησιμοποιείτε λάθος τακτικές σε όσο αφορά την διαχείρηση του μεγάλου κόσμου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Σαν να μην έφταναν τόσα άλλα, έρχεστε να μας φορτώσετε άλλο ένα. Από χτές δείξατε δημόσια τις απόψεις και εκδηλώσατε την απαθή στάση σας όσο αφορά την Κ.Φ.
Καιρό τώρα, κοινώς «παίζετε πελλό» αλλά ξεσκεπαστήκατε.
Θέλοντας να δείξετε δύναμη σε ΕΜΑΣ αντί Σ’ΑΥΤΟΥΣ γίνατε συνένοχοι ΚΑΙ στα φανερά, αφού δεν είχατε τα κότσια τόσους μήνες να πείτε δημόσια πως στηρίζετε εξαρχής την κάρτα.
Ο εμφύλιος πόλεμος που ξέσπασε, είναι προϊόν της στάσης σας, της αδιαφορίας σας για την άποψη του κόσμου και της δικής σας σιωπηλής ανοχής απέναντι στις βρωμίες του κυπριακού πρωταθλήματος.
Χιλιάδες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ έκλεισαν θέση 3394 χιλιόμετρα μακρία για να δουν την ΑΡΡΩΣΤΙΑ τους, αφού με την συνενοχή σας τους το στερείτε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Έρχεστε τώρα ουσιαστικά να μας απειλήσετε να κάνουμε την βρωμόκαρτα για να δούμε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;;

Να σας το πούμε αλλίως γιατί μάλλον μόνο όταν μπλέκονται οικονομικά στη μέση καταλαβαίνετε.
Σε περίπτωση που μας ζητηθεί κάρτα για να πάμε Γερμανία, ετοιμαστείτε να αποζημιώσετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι το τελευταίο σέντ. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει που, πότε και κατα πόσο θα βλέπουμε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Μας φλομώσατε στα ψέματα τόσο καιρό αναφερόμενοι για την Κ.Φ. προσπαθόντας με φτηνές τεχνικές να μην ασχοληθείτε. Τώρα τι έγινε; Είστε υπέρ; Γιατί αφού το άναμμα πυρσών έγινε ξανά σε πολλά άλλα παιχνίδια, η διοίκηση επιλέγει να επιτεθεί στους οπαδούς της τώρα; Μήπως απλά σας δώσαμε μια αφορμή για να καλύψετε οικονομικά ότι χάσατε μέχρι τώρα λόγω κάρτας; Γιαυτό μας απειλείτε ενόψει Γερμανίας; Είναι μήπως ένας ακόμα τρόπος να κάνει ο κόσμος την κάρτα και στη συνέχεια να ακολουθήσει παντού;;
Πέστε στον κόσμο την αζέντα σας. Έφτασαν οι πρώτες εισπράξεις από τους «πάνω» και γλυκαθήκατε; Είμαστε μαύρο πανί όσοι δεν κάναμε season ticket; Τελικά «βγαίνουν» τα λεφτά της χρονίας με όσους έκαναν κάρτα και αποφασίσατε να ξεσκεπαστείτε; Ξέρει ο κόσμος ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία όχι μόνο έκαναν κάρτα όπως όλοι ξέρουμε, αλλά έκαναν και σε μέλη της οικογένειας τους χωρίς μάλιστα πολλοί εξ αυτών να πηγαίνουν γήπεδο;

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.
Ακόμα και τώρα όμως, δεν είναι αυτό το θέμα ούτε και το ζητούμενο. Απαιτούμε να αποκαταστήσετε την ηρεμία στην ομάδα αφού εσείς οι ίδιοι ευθύνεστε για αυτή την φουρτούνα.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας ΤΩΡΑ. Όχι σε τρείς μήνες όπως κάνατε με την Βασιλεία, όταν κρυφτήκατε πίσω από μια επιτυχία για να απολογηθήτε. Τρείς μήνες περιμέναμε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας, όμως αποτύχατε παταγοδώς.
Μην ξεχνάτε τις δηλώσεις που οι ίδιοι κάνατε μετά την πρόκριση στους ομίλους: «Πρώτα έπρεπε να ηρεμήσουμε γιατί μάθαμε να μην παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής και μετά να παίρνουμε τις αποφάσεις μας.»
Έρχεστε τώρα, ούτε ένα μήνα μετά να μας αποδείξετε ότι όχι μόνο είστε μόνο μπλα μπλα, αλλά και ότι είστε ανίκανοι να χειρηστείτε τα πράγματα όταν πρέπει, βρίσκοντας εξιλαστήρια θύματα τους οπαδούς της ίδιας σας της ομάδας ή οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσάς τους ίδιους.

Πέστε μας πόσα πληρώσαμε πέρσυ όταν ολόκληρη σεζόν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πλήρωνε πρόστιμο σε κάθε παιχνίδι λόγω μη χρησιμοποίησης Κυπρίων. Κάντε την σούμα. Πέστε μας γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να πληρώνει ζημίες πολύ μεγαλύτερες από την προχθεσινή, λόγω των μπίζινες που διατηρείτε με τους γνωστούς άγνωστους μάνατζερ. Πέστε μας για τα περίεργα κοντράτα με αυτά τα μανατζερικά γραφεία που συνεργάζεστε.
Πόσοι ποδοσφαιριστές δεν πέρασαν ποτέ το σκαλοπάτι της εισόδου στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ απλά επειδή άνεικαν σε άλλους μάνατζερ από αυτούς που συνεργάζεστε; Πέστε μας γιατί δεν είχατε την ίδια αντίδραση πέρσυ με την Ανπερντίν, όταν πάλι πληρώσαμε πρόστιμο. Πέστε μας πόσα έσοδα έχασε η ομάδα μη κερδίζοντας τα πρωταθλήματα που δικαιωματικά μας ανείκαν αλλά χάθηκαν λόγω των χειρισμών σας. Πέστε μας μια διοίκηση που τόλμησε να συμπεριφερθεί στον κόσμο της όπως εσείς!!

Αηδιαστική βρίσκουμε επίσης την τοποθέτηση της διοίκησης για τις «δήθεν αντιστάσεις» και τα «ψευδοδιλήμματα» αναφερόμενη στους αγώνες μας. Δεν θα ανεχτούμε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ να μηδενίζει και να υποσκάπτει όσα με αίμα και ιδρώτα χτίζουμε, υποτιμόντας τις προσπάθειες που κάνουμε ενάντια σ’αυτό το φασιστικό μέτρο. ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΤΕ! ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε ανέκαθεν με χρήμα, αίμα και χρόνια για αυτή την λατρεμένη ιδέα που ονομάζεται ΑΠΟΛΛΩΝ.

Κοιτάξτε την δουλεία σας και υπερασπιστείτε τον ΘΡΥΛΟ από όλα όσα σταθήκατε ανίκανοι να υπερασπιστείτε εδώ και μερικά χρόνια. Τις ηρωνείες για όσα πράττουμε αφήστε τες κατα μέρους. Τεντώσατε ήδη το σχοινί, μην το τραβάτε άλλο γιατί οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές!

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΠΥΡΣΩΝ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΙΑ;;

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ

ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ !!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ, ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:00, ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

Υπογράφουμε υπεύθυνα,
ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΘΥΡΑ ΕΝΑ

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Υ.Γ. Όσοι υποκριτές έσπευσαν να διασύρουν το όνομα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ας ρίξουν μια ματιά στην πιο κάτω φωτογραφία. Πολύ απλά πίανονται αιχμάλωτοι στα κόμπλεξ τους. ΟΛΟΙ ήμασταν παρών εκείνο το βράδυ όπως και πολλά άλλα. 7000 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

Comments
To Top