ΑΝΤΡΕΣ

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 17 χρόνια όταν σε ένα ημίχρονο με Ολυμπιακό εκτός έδρας έγιναν σχεδόν όλα!(video)

Σαν σήμερα, (23/9) πριν ακριβώς 17 χρόνια, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της περιόδου 2001/02.

Εκείνος ο αγώνας έμεινε στη μνήμη αρκετών γι’ αυτά που συνέβηκαν στο Α’ ημίχρονο που δεν ήταν λίγα!

Συγκεκριμένα στο 11’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι αλλά ο μετρ του είδους Σωφρόνης Αυγουστή απέκρουσε το πέναλτι του Γιόζεφ Κόνσλει ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Σίνισα Nτομπρασίνοβιτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας σημειώνοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα μας δέχτηκε την ισοφάριση από ένα δικό της ποδοσφαιριστή τον Πάμπο Πίττα σε μια άτυχη στιγμή ενώ στο 38’ ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μαραγκού από τον Μάριο Χαραλάμπους με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ποιος άλλος ο σπεσιαλίστας Μιλένκο Σπόλιαριτς με τον τερματοφύλακα Αντρέα Πετρίδη να αποκρούει το πέναλτι σε μια από τις ελάχιστες φορές που ο Μιλένκο δεν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

OΛYMΠIAKOΣ:
Πετρίδης, Aριστοκλέους, (17 Γεωργίου 46′), Tσιακλής, Xαραλάμπους, Iωάννου, Σταύρου, Kαχαντριάν, Θεμιστοκλέους, Aσσιώτης, (Φιλιώτης 57′), Kόσλεϊ, Pαντοσλάβιεφ, (Tσολάκης 73′).

AΠOΛΛΩN:
Aυγουστή, Mαραγκός, (Aντωνίου 46′), Kάης, Πίττας, (M. Xριστοφή 80′), Φιλίππου, Θεοφίλου, Mελαναρκίτης, Nτομπρασίνοβιτς, Mισερντόφσκι, Σπόλιαριτς, (Kαβάζης 60′), Zουμπάρεφ.

 

Comments
To Top