ΑΝΤΡΕΣ

Βλέπετε GOAL – GOAL τα σημερινά ματς; 2.75 και 1.90 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες με πολύ μεγάλα φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο συνεχίζεται η δράση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στο πρώτο του φετινό εντός έδρας ματς υποδέχεται στις 18:00 τη Δόξα, ενώ στις 20:00 στο «Αμμόχωστος» θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στην Αλκή και την Ανόρθωση.
Προσφέρονται και για τους δύο αγώνες πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές από την BET ON ALFA. Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή σε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων: 
18:00 ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ
Έστω και χωρίς πειστικές εμφανίσεις το ΑΠΟΕΛ μετρά δύο στα δύο μέχρι τώρα και είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Δόξα με απόδοση 1.05 στο πρώτο φετινό του ματς στο ΓΣΠ στο πρωτάθλημα. Απόδοση 30 έχει το διπλό αν πιστεύετε ότι η Δόξα μπορεί να κάνει την σούπερ έκπληξη, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 9.00.
Στο 1.30 είναι η απόδοση του Over 2.5 Goals, στο 3.10 το Under 2.5 Goals, ενώ η επιλογή Goal-Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.75.
20:00 ΑΛΚΗ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Οι δύο ομάδες ψάχνουν αντίδραση με την Αλκή να μην έχει πάρει μέχρι τώρα βαθμό και την Ανόρθωση να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ. Η Ανόρθωση με απόδοση 1.35 είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, στο 7.50 προσφέρεται η απόδοση για νίκη της Αλκή και στο 4.50 το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Η απόδοση του Over 2.5 Goals είναι 1.65, το Under 2.5 Goals προσφέρεται στο 2.05 και η επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.90.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Comments
To Top