ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φακούντο έλυσε τον “γόρδιο δεσμό”!!!

Με σωστό ποδόσφαιρο, υπομονή και επιμονή η ομάδα μας πήρε μια παλικαρίσια νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με 1-0, μ΄έναν αντίπαλο να είναι “ταμπουρωμένος¨στην άμυνα του για ολόκληρο το παιχνίδι!!!

Με ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας, αφού μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο και μετά τη σέντρα ο Καραγιόλ πήρε τη μπάλα στα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Πέδρο που σούταρε και έστειλε τη μπάλα μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας στο παιχνίδι και στο 3΄έχασε δεύτερη ευκαιρία με τον Βασιλείου να σεντράρει αυτή τη φορά, ο Σαρδινέρο να πιάνει τη κεφαλιά και να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Στο 15΄ένα απευθείας φάουλ του Πέδρο πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Στο 25΄και πάλι η ομάδα μας πλαγιοκόπησε τον αντίπαλο από δεξιά με τον Πέδρο που σέντραρε στην περιοχή αλλά ο Ζελάγια δεν πρόλαβε. Στο 28΄η ομάδα μας απειλήθηκε για πρώτη φορά αλλά το σουτ του αντιπάλου πέρασε έξω. Στο 31΄ο Καραγιόλ βρήκε ωραία τον Ζελάγια στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Πολύ καλό δυνατό βολέ του Σακέττι στο 33΄πέρασε μόλις έξω από τα δοκάρια του αντιπάλου. Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει και στο 43΄μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Παπουλή που ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει ο αμυντικός τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα σε πλάγιο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ένα ξαφνικό σουτ του αντιπάλου έδιωξε σε κόρνερ ο Βάλε. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων για το ημίχρονο ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να έχει την κατοχή, να έχει κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή που περιοριζόταν σε αντεπιθέσεις αλλά να μην μπορεί να σκοράρει!

Με τον Παπουλή να δίνει τη θέση του στον Μαγκλίτσα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με σκοπό να πιέσει για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 48΄ο διαιτητής αρνήθηκε φάουλ για την ομάδα μας έξω από την περιοχή σε ατομική ενέργεια του Σαρδινέρο, ενώ στη συνέχεια της φάσης και αφού η ομάδα μας ανέκοψε αντεπίθεση του αντιπάλου, ένα σουτ του Σακέττι έξω από την περιοχή ήταν πολύ άστοχο.

Στο 53΄η μπάλα μετά από διώξιμο της άμυνας του αντιπάλου έφτασε στον Σαρδινέρο που έπιασε το σουτ, όμως πέρασε έξω από τα δοκάρια. Στο 55΄ένα απευθείας σουτ του Μάρκοβιτς πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ στο 56΄ο Περέιρα πήρε τη θέση του Καραγιόλ. Η ομάδα μας πίεζε και ο Περέιρα βρήκε τον Βασιλείου που έπιασε το δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η μπάλα δεν μας ήθελε, καθώς στο 61΄φοβερή βολίδα του Μάρκοβιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω προς απογοήτευση όλων των φίλων της ομάδας μας. Νέο σουτ από τον Ζελάγια αυτή τη φορά στο 64΄αποκρούστηκε σε κόρνερ και πάλι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας αφού οι ποδοσφαιριστές μας έκλεψαν τη μπάλα με τον Μαγκλίτσα που συνδυάστηκε με τον Ζελάγια, αυτός έδωσε στον Περέιρα που έχασε το “άχαστο” στο 70΄!!!

Στο 74΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση ενώ στο ίδιο λεπτό ο Βασιελίου πέρασε εκτός και έδωσε τη θέση του στον Σουμάχ. Στο 76΄ο Βάλε ήταν σωστά στημένος και αποσόβησε κάτι φιλόδοξο από τον αντίπαλο που προσπάθησε από το κέντρο με ένα σουτ να απειλήσει. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 78΄πρώτα απέκρουσε την κεφαλιά του Περέιρα και στη συνέχεια την προβολή του Ζελάγια.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό για την ομάδα μας καθώς προσπαθούσε να πετύχει το γκολ αλλά κινδύνευε από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Τρομερή φάση για την ομάδα μας στο 87΄όταν η σέντρα του Σουμάχ βρήκε τον Πέδρο που σούταρε με δύναμη η μπάλα έφτασε στον Περέιρα που με κεφαλιά την έστειλε να αναπαυθεί στα δίκτυα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα μας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!

Παρολίγον και δεύτερο γκολ από τον Περέιρα στο 90΄αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω, ενώ ο διαιτητής έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων χωρίς να έχουμε κάτι που να αλλάζει τη ροή του αγώνα με την ομάδα μας να παίρνει την πολύτιμη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια!!!

Comments
To Top