ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας  που κέρδισε έστω και δύσκολα τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Στις δύο στιγμές του αντιπάλου δήλωσε παρών.Απόκρουσε το τετ α τετ του αντίπαλου φορ και διάβασε σωστά την φάση με το μακρινό σουτ.Έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του. Ζοάο

Πέδρο:Έπαιξε συντηριτικά αφού έχει σερί παιχνίδια στα πόδια του.Πρόσθεσε ακόμη μια ασίστ αφού ήταν αυτός που έδωσε την μπάλα στο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου:Στο ίδιο τέμπο και ο Βασιλείου που είχε αρκετές προσπάθειες επιθετικά,ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε αφού είχε επιστροφές.Αυτά στο πρώτο ημίχρονο.Στα μισά του δευτέρου έμεινε από δυνάμεις και έγινε αλλαγή. Έκτορ

Γιούστε:Σωστές τοποθετήσεις,μυαλωμένο παιχνίδι που δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο για να πιστέψει πως μπορεί να κάνει την ζημιά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και ο Γάλλος ήταν σωστός στις ενέργειες του.Ανέβαινε ψηλά αλλά είχε και γρήγορες επιστροφές που διέγραφαν τους οποιουσδήποτε κινδύνους.Όταν χρειάστηκε προσπάθησε να φτιάξει και παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι:Καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό που χρειάστηκε να τρέξει πιο πολύ για να σταματήσει την γρήγορη μεταφορά του αντιπάλου στην επίθεση.

Σάσα Μάρκοβιτς:Γεμάτο πάθος εμφάνιση.Έτρεξε παντού και με αυτοθυσία κέρδιζε μπάλες και ανανέωνε επιθέσεις.Άτυχος στο δοκάρι.Δεν συμβιβάστηκε μέχρι να σκοράρει η ομάδα.

Φώτης Παπουλής:Έίχε κάποιες καλές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο,αλλά δεν είχε την σβελτάδα των προηγούμενων αγώνων.Βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο.

Αντριάν Σαρδινέρο:Πολύ καλός ο Ισπανός,δημιούργησε κινδύνους αλλά δεν είχε καλές τελικές επιλογές.Πρόσφερε και αυτός στην δύσκολη νίκη.

Μουσταφά Καραγιόλ: Έκανε αρκετές πλαγιοκοπήσεις,είχε ατομικές ενέργειες και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο.Στα μέσα του δευτέρου έγινε αλλαγή και λόγω κούρασης αλλά και γιατί έπεσε η απόδοση του.

Εμίλιο Ζελάγια: Ήταν καλά κλεισμένος και δεν βρήκε αρκετές φάσεις.Βγήκε από τα τετράγωνα αλλά και πάλι δεν ξέφυγε από τις αλληλοκαλύψεις του αντιπάλου.

Άντον Μάγκλιτσα: Πέρασε στο ημίχρονο και είχε ένα πανομοιότυπο ρόλο όπως και με την Πάφο που δεν δούλεψε όμως τόσο πολύ.Δημιούργησε προυποθέσεις αλλά δεν είχε καλές τελικές επιλογές.

Ρίτσαρντ Σουμάχ:Μπήκε στην θέση του Βασιλείου και έδειξε ανεβασμένος.Πλαγιοκόπησε τον αντίπαλο,ενώ είχε και καλές επιστροφές.

Φακούντο Περέυρα:Μπήκε για να κουμαντάρει το παιχνίδι και να ανοίξει διαδρόμους αφού ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος.Έφτιαξε και βρήκε φάσεις και στο τέλος έλυσε ο ίδιος τον γόρδιο δεσμό.

Προπονητής:Ξεκίνησε με τον Μάρκοβιτς στην θέση του Χάμπου και 3 γρήγορους ποδοσφαιριστές πίσω από τον επιθετικό.Η ομάδα έφτιαξε φάσεις αλλά δεν ήταν εύστοχη.Στο δεύτερο πέρασε τον Μάγκλιτσα στην θέση του Παπουλή για να προσδώσει περισσότερη επιθετικότητα.Ο αντίπαλος όμως ήταν καλά κλεισμένος έτσι επιστρατεύτηκε ο Περέυρα και ο ξεκούραστος Σουμάχ,βγάζοντας Καραγιολ και Βασιλείου.Έχοντας όμως έξω και Καραγιόλ και Παπουλή χάθηκε η ατομική ενέργεια που θα μπορούσε να χαλάσει την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας.Στο τέλος η ομάδα βρήκε το γκολ έχοντας συμμετοχή οι δύο από τους τρεις που πέρασαν στον αγώνα δίνοντας το τρίποντο.Άλλος ένας αγώνας που η ομάδα δεν δέχεται πάνω από τρεις φάσεις,άλλος ένας αγώνας που επικρατεί κατά κράτος.Ένα στοιχείο που έβγαλε ο αγώνας είναι πως πρέπει να δουλευτεί και ένα σύστημα με Παπουλή ή Καραγιόλ στην δεξιά πλευρά έτσι ώστε να μπορεί να αγωνίζεται και η τριάδα Παπουλή Καραγιό Περέυρα με τον Αργεντίνο στον άξονα και όχι στα πλάγια.

Comments
To Top