ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τιμήθηκε η νταμπλούχος ομάδα μας!

Πραγματοποιήθηκε χθες(3/10) η Ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης 2018 που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου και ήταν αφιερωμένη στην καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα. Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και επίτιμου πρόεδρου της FIBA Europe, κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε εκ μέρους της ΚΟΚ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Ετήσια Τελετή Βραβεύσεων ξεκίνησε με την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου της ΚΟΚ κ. Ανδρέα Μουζουρίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αποτελεί τιμή για την κυπριακή καλαθόσφαιρα η κάθοδος του κ. Βασιλακόπουλου στην Κύπρο για την τελετή, στην οποία τιμήθηκαν οι κορυφαίοι και κορυφαίες της περσινής σεζόν.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η πρόσκληση στην Ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της ΚΟΚ, τονίζοντας πως οι σχέσεις της ελληνικής με την κυπριακή καλαθόσφαιρα πάνε χρόνια πίσω και στόχος και των δύο ομοσπονδιών, είναι τα επόμενα χρόνια να ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερο.

Έπειτα ακολούθησαν οι ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, με την ομάδα μας Καλαθόσφαιρας σε Τροχοκάθισμα να έχει την τιμητική της αφού πέρσι πανηγύρισε το νταμπλ στον δεύτερο χρόνο ζωής του τμήματος.

 

Comments
To Top