ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας  που πήρε μια ιστορική ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Μαρσέιγ ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:
Μπρούνο Βάλε: Πολύ καλός ο Πορτογάλος.Σωστές εξόδους και τοποθετήσεις στις στατικές.Ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο δεύτερο γκολ.
Ζοάο Πέδρο: Δεν πραγματοποίησε την πολύ καλή εμφάνιση.Από τις σπάνιες φορές που δεν είχε καλές τελικές,ενώ στην φάση του γκολ είχε κακή αντίδραση.
Ρίτσαρντ Σουμάχ: Πολύ καλός αμυντικά,κράτησε τον αντίπαλο του μακριά.Επιθετικά ενώ είχε προυποθέσεις,δεν έκανε και αυτός καλά τελειώματα.
Βαλεντίν Ρομπέρζ: Από τις καλύτερες του εμφανίσεις στην ομάδα.Πανταχού παρών έκοβε τα πάντα,ειδικά το πρώτο ημίχρονο.Όταν η ομάδα βγήκε ψηλά για να ψάξει το γκολ,καθάρισε όλα τα επικίνδυνα με υποδειγματικό τρόπο.
Έκτορ Γιούστε: Δεν κατάφερε να βγάλει ούτε δέκα λεπτά αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Εστεπάν Σακέτι: Ως συνήθως σε τέτοια παιχνίδια “τρώει” το γήπεδο και έτσι έκανε και ψες.Βοήθησε οργανωτικα και σταμάτησε και αρκετές επιθέσεις του αντιπάλου.
Κέβιν Μπρου:Τόσο στο κέντρο της άμυνας,όσο και στην μεσαία γραμμή ήταν άνετος.Ξεκινούσε παιχνίδι από πίσω και με ψυχραιμία έβγαζε την ομάδα μπροστά.
Φακούντο Περέυρα: Ήταν καλά κλεισμένος και δεν βρήκε χώρους να κάνει το παιχνίδι του.Στις λίγες φορές που βρήκε χώρο δεν είχε την κατάλληλη ευκαιρία για την καλή του πάσα.
Αντριάν Σαρδινέρο: Στο τακτικό παιχνίδι ήταν σωστός.Δεν μπόρεσε όμως να δώσει το κάτι παραπάνω.
Μουσταφά Καραγιολ: Δεν βρήκε χώρο για τις επελάσεις του,όμως με κάποιες ενέργειες του,δημιούργησε προυποθέσεις και δυσκόλεψε την αντίπαλη άμυνα.
Εμίλιο Ζελάγια: Στο πρώτο ημίχρονο πάλευε με τα θηρία.Όταν πέρασε στον αγώνα ο Μάγκλιτσα και ο Παπουλής βρήκε στηρίγματα και πάτησε πιο πολύ περιοχή και πέτυχε το χρυσό γκολ της ισοφάρισης.
Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε στο δέκατο λεπτό και βοήθησε αρκετά.Είχε πολλά τρεξίματα,κράτησε μπάλα και βοηθούσε και ανασταλτικά.Πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ που ανάτρεψε την ψυχολογία.
Φώτης Παπουλής: Με την είσοδο του άλλαξε την ροή του αγώνα.Έδωσε δύο ασίστ,έχασε ένα γκολ και συνεχώς δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Άντον Μάγκλιτσα: Αγωνίστηκε κοντά στον Ζελάγια και βοήθησε πολύ να ανοίξουν οι χώροι και να δυσκολέψουν τα μαρκαρίσματα.Πίεσε όταν δεν είχαμε μπάλα,αναγκάζοντας τον αντίπαλο σε λάθη.
Προπονητής:Ξεκίνησε με το 4-2-3-1.Ρίσκαρε με τον Γιούστε και δεν του βγήκε.Πέρασε τον Μάρκοβιτς στα χαφ και τον Μπρου στην άμυνα.Αυτό βοήθησε στο κράτημα μπάλας και στην δημιουργία παιχνιδιού.Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ Παπουλής και Μάγκλιτσα ήταν οι αλλαγές που βοήθησαν στο να έρθει η ανατροπή.Πολύ καλή η διαχείρηση του παιχνιδιού αφού η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2.
Comments
To Top