ΑΝΤΡΕΣ

Σπουδαία νίκη με οδηγό τον Περέιρα!

Νίκησαν την κούραση οι ποδοσφαιριστές μας και παίζοντας σωστά πήραν μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ομόνοια με 2-0!

Με τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε ο αγώνας για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να βγαίνει μόνος μετά από πάσα του Παπουλή, το τέλειωμα του όμως ήταν πολύ κακό στο 4΄, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάσει μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ και να κάνει το παιχνίδι της. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα και ήταν αυτή που έβγαινε μπροστά με αξιώσεις. Στο 17΄και πάλι ο Σκέμπρι έπιασε μια κεφαλιά άστοχη μετά από σέντρα του Πέδρο από δεξιά.

Στο 25΄ήρθε το γκολ για την ομάδα μας όταν μετά από σέντρα από αριστερά του Βασιλείου, ο Περέιρα πέτυχε το τέταρτο του συνεχόμενο γκολ στο πρωτάθλημα και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας! Μετά και το γκολ της ομάδας μας ο αντίπαλος πήγε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τους ποδοσφαιριστές μας να παίρνουν και πάλι την κατοχή και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπρου που έφυγε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Στυλιανού που θα παίξει κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Ρομπέρζ.

Μετά και τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0 και να έχει όμως μια αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Μπρου αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο δυνατά μπήκε ο αντίπαλος στην επανάληψη με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Στο 56΄ο Σακέττι δέχθηκε κίτρινη κάρτα σε μια φάση που του ξέφυγε ο αντίπαλος. Στο 58΄ωραία μπαλιά στον Βασιλείου που δεν έκανε σωστά τη σέντρα ενώ είχαμε σημαντική προϋπόθεση για το δεύτερο γκολ.

Στο 62΄ο διαιτητής έδωσε ένα εύκολο πέναλτι στον αντίπαλο, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Καραγιόλ μπήκε στον αγώνα στη θέση του Σκέμπρι. Το πέναλτι από τον αντίπαλο πέρασε ευτυχώς για την ομάδα μας πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών μας η κατοχή της μπάλας ήταν με την ομάδα μας που με υποδειγματική αντεπίθεση στο 73΄ο Παπουλής βρίσκει τον Πέδρο που με άψογη σέντρα ασίστ βρήκε τον Περέιρα που “κάρφωσε” και πάλι με κεφάλι τα δίκτυα του αντιπάλου!

Στο 74΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα. Μια ατομική προσπάθεια του Καραγιόλ έφερε ένα σουτ που κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ, ενώ η εκτέλεση του έφερε νέα ευκαιρία και νέο κόρνερ που αυτή την φορά πέρασε ανεκμετάλλευτο στο 78΄. Οι ποδοσφαιριστές μας κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους σκορ και περίμεναν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη του αγώνα. Στο 89΄ένα πρόβλημα τραυματισμού του Παπουλή που έπεσε στο έδαφος και έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με τον Ελλαδίτη να μπαίνει ξανά στον αγώνα για αυτά τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο διαιτητής μετά το πέρας και των καθυστερήσεων σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την ομάδα μας να φεύγει και πα΄λι νικήτρια από το ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια με 2-0!

Comments
To Top