ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Ατμόσφαιρα πραγματικού γηπέδου…»

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι μας οπαδοί του συνδέσμου «Δυτικά προάστια» αναφέρουν ότι και χθες(7/10) ο σύνδεσμος ήταν σαν πραγματικό γήπεδο και αντιδρούν ξανά για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σε ατμόσφαιρα πραγματικού γηπέδου για άλλη μια φορά ο σύνδεσμος μας! Η στήριξη των μελών μας αλλά και των υπολοίπων ΑΓΝΩΝ Απολλωνιστών τεράστια. Εξάλλου αυτός ο κόσμος είναι γραμμένο στο dna του να αντιδρά να επαναστατεί με τον τρόπο του και να αντιστέκεται. Από το θρυλικό 54 έως σήμερα. Οι απόγονοι αυτών…

Στριμωγμένοι εδώ, για όσο θα πάρει αυτή η κατάσταση.

Αν δεν είχαμε αυτή τη δημοκρατία θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αντιλαμβανόμαστε ότι η δημοκρατία είναι που μας στερεί το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους αθλητικούς χώρους. Μας στερεί ακόμα και την συνάθροιση έξω από αυτούς.

Σε μια πραγματική δημοκρατία όπως στην αρχαία Ελλάς, άνθρωποι της μίζας της απάτης και της λαμογιάς θα είχαν πάει προ πολλού στην εξορία αν όχι στο απόσπασμα.

Η ομάδα δεν αγωνίζεται για τους 300 στα εκτός ούτε για τους 1500 στα εντός. (που ήταν άραγε αυτοί οι 3000 european “Απολλωνάρες” του αγώνα με τη Μαρσέιγ χθες?)

Η ομάδα οφείλει να παίζει για την φανέλα και το μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά και για τον απ άκρη σ άκρη της Ελλάδας οπαδό του.

Αν είχατε έστω τον παραμικρό σεβασμό προς αυτές τις χιλιάδες που σας γύρισαν την πλάτη εδώ και καιρό, θα κάνατε τις απαραίτητες κινήσεις και αυτό που έπρεπε, αντί αυτού τους υποτιμάτε τους περιφρονείται και τους πολεμάτε.

Στον λάκκο που σκάψατε για μας θα σας ρίξουμε εμείς στο τέλος.

Το πάθος μας θα παραμείνει πάντα αμείωτο.

Τα δικά μας γήπεδα σε αντίθεση με τα δικά σας έχουν δώσει νόημα στη ζωή των νέων. Η ένταση ο παλμός ο καπνός είναι εκεί και μας περιμένουν. Η επιστροφή μας θα τους λιώσει. Η ψευδοκάρτα σας έχει ημερομηνία λήξης και αυτών που την εφηύραν και αυτών που την στηρίζουν.

Δεν θα κλείσουμε, δεν θα κλείσουμε…

Πιο δυνατοί από ποτέ.

Θ1 Δ. Π.

 

Comments
To Top