ΑΝΤΡΕΣ

Υποψήφιος από την οργάνωση Peace and Sport ο Απόλλωνας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ έχει επιλεχθεί ως μία από τις τρεις υποψήφιες ομάδες για το βραβείο του Περιφερειακού Αθλητικού Οργανισμού (Regional Sport Organization) της χρονιάς από την οργάνωση Ειρήνη και Αθλητισμός (Peace and Sports Awards). Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι διεθνής, ουδέτερη και ανεξάρτητη, εδρεύει στο Μονακό και συμβάλλει στην ειρήνη χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αθλητισμού.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για το βραβείο, πέρα από τον Απόλλωνα Λεμεσού, είναι η Δυναμό Ζάγκρεμπ και η Hope Refugees FC (Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων). Η ομάδα μας έχει επιλεγεί λόγω της καμπάνιας του κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων.

O νικητής θα επιλεγεί από ειδική κριτική επιτροπή η απόφαση της οποίας θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων που θα λάβει χώρα στη Ρόδο την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 παρουσία του Πρίγκηπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό.

Την μεγάλη αυτή εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες από την περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, οι οποίοι πρεσβεύουν στις χώρες τους την ειρήνη μέσω του αθλητικού κινήματος.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού επεκτείνει τη δράση του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε καθημερινή βάση και εκτός αγωνιστικών χώρων συμμετέχοντας σε διάφορα σώματα και οργανισμούς οι οποίοι διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη και βελτίωση του αθλήματος στη Γηραιά ήπειρο.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top