ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Χρόνια πολλά Τζιούρα! (video)

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 47 χρόνια στις 14 Οκτωβρίου, 1971 γεννήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρυσόστομος Χριστοφή γνωστός ως Τζιούρας.

Στο βιντεογράφημα που ακολουθεί δείτε το παρθενικό γκολ του Τζιούρα με τη φανέλα του Απόλλωνα το οποίο ήταν γκολ τίτλου το οποίο επιτεύχθηκε στις 2 Απριλίου 1994 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της περιόδου 1993/94, στο ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης στο Τσίρειο!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο apollon365 ο Τζιούρας είχε αναφέρει για τον αγώνα αυτό: «Θυμάμαι η Ανόρθωση ήταν αήττητη και βολευόταν ακόμη και με ισοπαλία γιατί βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ένα πόντο διαφορά4-5 παιγνίδια πριν το τέλος.

Το γκολ που πέτυχα δεν το έχω ξαναδεί από τότε στην τηλεόραση και το μοναδικό πράγμα που θυμάμαι είναι να έρχεται η μπάλα στρωμένη προς το μέρος μου, λίγο έξω από την περιοχή, κι εγώ να σουτάρω με το δεξί (σκόραρε με το αδύνατο του πόδι το αριστερό!) σε πρώτο χρόνο αιφνιδιάζοντας τον Νίκο Παναγιώτου.

Τα συναισθήματα μου μόλις είδα τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Ένιωσα απέραντη χαρά και συγκίνηση γιατί είχα πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιγνίδι είχα την τύχη να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα και για να καταλάβεις ούτε πώς να πανηγυρίσω δεν ήξερα! Πραγματικά ανεπανάληπτες στιγμές που ανατριχιάζω μόνο που τις φέρνω ξανά στη μνήμη μου».

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον Τζιούρα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

 

Comments
To Top