ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν σας το κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι το πρωτάθλημα»!

Πρεμιέρα αύριο(16/10) στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας και η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στην ενισχυμένη φέτος Ολυμπιάδα Νεάπολης εκτός έδρας στις 20:00. Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στο κλειστό μας γήπεδο για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα και να συνομιλήσει με τον προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Γαϊτανάκη.

Διαβάστε τι μας δήλωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας:

Κόουτς, πρεμιέρα αύριο για την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα. Πως προετοιμάστηκε η ομάδα;

Καταρχήν η ομάδα στελεχώθηκε από τη βάση της και τις νεαρές αθλήτριες των τμημάτων της Ακαδημίας που θα έχουν ρόλο φέτος στην ομάδα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε με τρεις μεταγραφές ξένων παικτριών που η φιλοσοφία τους συνάδει με αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στην ομάδα. Γενικά η προετοιμασία κύλησε σε πολύ καλό επίπεδο τόσο σε οργανωτικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις παίκτριες μου.

Νέα ομάδα, νέες ξένες παίκτριες, νεαρές αθλήτριες σε συνδυασμό με παλιές «καραβάνες» της ομάδας. Πως πιστεύετε ότι θα ανταποκριθεί η ομάδα μας στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν;

Η αναγέννηση του Απόλλωνα από τη βάση του είμαι σίγουρος ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος ότι στην πορεία οι στόχοι μας θα αναθεωρηθούν γιατί η ιστορία της ομάδας μας είναι συνυφασμένη με τίτλους. Όσον αφορά τις νεαρές αθλήτριες αυτές είναι χρόνια στα τμήματα υποδομής και θα παίξουν φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχέση με άλλα χρόνια και αυτό τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Οι ξένες παίκτριες έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Wanda αγωνιζόταν στην Ισπανία και στην Τενερίφη, η Gizzele επίσης από την Κολομβία είναι η βασική ακραίος της Εθνικής της, ενώ η Βραζιλιάνα Sabrina θα βοηθήσει με τη μεγάλη εμπειρία που έχει. Όσον αφορά τα κορίτσια που έμειναν η Σοφία θα έχει ηγετικό ρόλο και ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε απ΄ αυτήν. Η Ιωάννα θα επιστρέψει από τον τραυματισμό της και θα μας βοηθήσει σημαντικά, ενώ η Άντρια Ζακχαίου καλείται φέτος να αποδείξει αφού θα έχει και αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Κόντρα στην Ολυμπιάδα Νεάπολης στην πρεμιέρα, μια ομάδα που ενισχύθηκε πολύ φέτος. Ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα;

Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα φέτος, την οποία έχουμε αναλύσει στον τρόπο παιχνιδιού της. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα της αλλά και τα μειονεκτήματα της και εκεί είναι που θα κτυπήσουμε. Είμαστε Απόλλωνας που σημαίνει ότι πάμε για τη νίκη. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου και θα πάμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Γενικά ποιος είναι ο στόχος της ομάδας μας για φέτος;

Αρχικά είναι να δημιουργήσουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια με αθλήτριες των Ακαδημιών. Θέλουμε να κάνουμε αναγέννηση της ομάδας μας αλλά δεν σας το κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι το πρωτάθλημα.

Κλείνοντας κόουτς ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας μας.

Για τους παραπάνω λόγους που σας ανέφερα και σ΄ αυτή την προσπάθεια που βασίζεται σε υγιή κίνητρα και θέλουμε να κρατήσουμε τη σημαία του Απόλλωνα ψηλά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθά σε κάθε στιγμή για να είναι αυτό το διάστημα προσωρινό και να ξαναγυρίσουμε στους τίτλους και στα τρόπαια.

 

 

Comments
To Top