ΑΝΤΡΕΣ

Επέστρεψαν οι διεθνείς…

Ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών μας με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Συγκεκριμένα απουσίαζαν από τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα πέντε ποδοσφαιριστές. Οι Γιώργος Βασιλείου, Φώτης Παπουλής και Μάριος Στυλιανού εκπροσώπησαν την Εθνική Κύπρου, ο Αντρέ Σκέμπρι αγωνίστηκε με την Εθνική Μάλτας ενώ ο Μουσταφά Καραγιόλ με την Εθνική Γκάμπιας.

 Αναλυτικά:

Ο Φώτης Παπουλής αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες της Εθνικής Κύπρου για το Nations League πετυχαίνοντας μάλιστα και το παρθενικό του τέρμα με τα χρώματα της Κύπρου. Ο Γιώργος Βασιλείου αγωνίστηκε στον ισόπαλο αγώνα με την Εθνική Σλοβενίας. Ο Μάριος Στυλιανού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί καθόλου.

Ο Αντρέ Σκέμπρι επίσης αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες της Εθνικής Μάλτας για την ίδια διοργάνωση έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα. Αγωνίστηκε για 64′ στην ήττα με 3-1 από το Κόσοβο και για 86′ στην ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος, ο Μουσταφά Καραγιόλ αγωνίστηκε στον ένα εκ των δύο αγώνων της Εθνικής Γκάμπιας για τα προκριματικά του Κυπέλλου Αφρικής. Η χώρα του αναμετρήθηκε και τις δύο φορές με την αντίστοιχη ομάδα του Τόγκο μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο 30χρονος αγωνίστηκε για 60′ στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη εκτός έδρας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)

 

 

Comments
To Top