ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη…»!

Το περασμένο Σάββατο(13/10) η ομάδα Νέων(U19) έδωσε ένα επίσημο δυνατό φιλικό αγώνα με την Εθνική Νέων(U19) της Γερμανίας στο Κοινοτικό στάδιο της Παρεκκλήσιας αφού υπήρχε διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρίστος Ζαμπάς πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα με το οποίο προηγηθήκαμε στο σκορ. Η ιστοσελίδα μας εντόπισε τον Χρίστο και του ζήτησε να μας σχολιάσει το γκολ που πέτυχε αλλά και να μας μιλήσει για το μεγάλο αυριανό(20/10) ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα που επαναρχίζει.

Διαβάστε τι μας ανέφερε:

Χρίστο, καταρχήν το περασμένο Σάββατο πέτυχες ένα εκπληκτικό τέρμα. Θα μπορούσες να μας πεις δυο λόγια γι αυτό;

Πιέζαμε ψηλά τον αντίπαλο και είχα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου. Αφού είχα ντριμπλάρει τον αμυντικό λίγο κάτω από το ημικύκλιο το κέντρου και αφού δεν είχα άλλη επιλογή συμπαίκτη μου να πασάρω, είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης δοκίμασα να τον «κρεμάσω» και πέτυχα το γκολ. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολύ έντονο ρυθμό κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι στην Κύπρο.

Αύριο Σάββατο(20/10) η ομάδα μας δίνει ένα κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας μας για τον αγώνα και πως προετοιμαστήκατε;

Στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά θα πάμε στον αγώνα χωρίς άγχος και πίεση για να πάρουμε τη νίκη και μόνο.

Στον αγώνα θα παρευρίσκονται και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας. Πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για σας;

Σίγουρα θα είναι πλεονέκτημα για μας και το θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας θα έρθουν για να μας υποστηρίξουν. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να τους ευχαριστήσουμε. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας.

Κλείνοντας Χρίστο, ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας μας;

Στόχος είναι ένας και μοναδικός, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων(U19) της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Comments
To Top