ΑΝΤΡΕΣ

Έτσι για πλάκα!!!

Μια εύκολη νίκη κόντρα στον Ερμή με 5-0 πέτυχε η ομάδα μας σήμερα(20/10) αφού με σοβαρότητα και πειθαρχημένα οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό του αγώνα και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τους τρεις βαθμούς! Πλέον το μυαλό στρέφεται στην Άιντραχτ και στον αγώνα της Πέμπτης στη Γερμανία.

Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και στο 10΄κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο πέναλτι του Ζελάγια, μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος όταν έφυγε μόνος και ανατράπηκε από τον αμυντικό που αποβλήθηκε. Στο 12΄ η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 με αυτογκόλ του αντιπάλου. Μετά και τα δύο γκολ από την ομάδα μας αλλά και την αριθμητική υπεροχή που είχαμε οι ποδοσφαιριστές έχαναν συνεχώς ευκαιρίες στο 15΄με τον Μάρκοβιτς και στο 18΄με τον Περέιρα που τα πλασέ τους απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 27΄νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Πέδρο από δεξιά να βρίσκει τον Ζελάγια αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις έξω. Στο 34΄ήρθε φυσιολογικά το 3-0 με ποιον άλλο τον Περέιρα που βάζει το έκτο του γκολ σε πέντε αγώνες μετά από πάσα του, ποιου άλλου του Πέδρο!!! Στο 37΄ωραίο σουτ του Σουμάχ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου. Στο 39΄ μετά από σέντρα του Ζελάγια ο Περέιρα έστρωσε στον Σκέμπρι που με άψογο κοντρόλ και γυριστό στη κίνηση ξετίναξε τα δίκτυα!!!

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα λεπτό καθυστέρησης από τον διαιτητή με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να κάνουν ότι θέλουν στον αγώνα! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είχε δεκατρείς τελικές με έξι στον στόχο και κατοχή 70% έναντι 30% του αντιπάλου!

Το Β΄ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την ομάδας μας με τους Στυλιανού και Ουεντραόγκο να παίρνουν τις θέσεις των Ρομπέρζ και Σακέττι. Με ευκαιρία του Περέιρα στο 49΄που το πλασέ του απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ξεκίνησε το παιχνίδι στην επανάληψη, για να έρθει νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Ζελάγια στο 50΄να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 56΄ο Σκέμπρι έχασε μεγάλη ευκαιρία  μετά από πάσα του Πέδρο, το τακουνάκι του όμως αποκρούστηκε.

Στο 63΄ο Μάρκοβιτς δοκίμασε κάτι φιλόδοξο από τον χώρο του κέντρου να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα που το αντιλήφθηκε όμως και μπλόκαρε, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασε τετ α τετ να πετύχει το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 66΄με τον Ψύχα να παίρνει τη θέση του Μάρκοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές μας όπως ήταν φυσιολογικό έριξαν ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν για το πέμπτο γκολ που παρολίγον να έρθει στο 70΄όταν μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Στυλιανού δεν ήταν καλή και πέρασε έξω.

Στο 79’φοβερή πάσα του Ψύχα στον Ζελάγια που όμως έχασε το γκολ αφού το πλασέ του βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σειρά του Μαγκλίτσα στο 84΄να χάσει ευκαιρία αφού δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια. Το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στο 87΄όταν από αριστερά στην επίθεση ο Σουμάχ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και έδωσε ασίστ στον Μαγκλίτσα που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα! Χωρίς καθυστερήσεις ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 5-0!

Comments
To Top