ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί καθώς εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Δόξα! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:
Μπρούνο Βάλε:κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του σε καίρια σημεία του αγώνα.Μετά το 65 δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.
Ζοάο Πέδρο:προσπάθησε ο Πορτογάλος να κάνει το παιχνίδι του αλλά ήταν φανερά κουρασμένος.Δεν είχε γρήγορες επιστροφές ενώ στις πλείστες επιθετικές του προσπάθειες,τα πόδια δεν ακολούθησαν το μυαλό.
Ρίτσαρντ Σουμάχ:μέτρια εμφάνιση από τον αριστερό μπακ.Ελάχιστες σωστές προσπάθειες όταν ανέβαινε ψηλά,ενώ αμυντικά δέχτηκε αρκετές φάσεις.
Βαλεντίν Ρομπέρζ:έδωσε αρκετές μάχες,κέρδισε τις πλείστες από αυτές.Κάλυψε πολλές φορές τα κενά των συμπαικτών του,ενώ βοήθησε οργανωτικά σε μέγιστο βαθμό.
Χαράλαμπος Κυριάκου:πολύ καλός και ο Κύπριος που κάλυψε σωστά για άλλο ένα παιχνίδι την θέση του κεντρικού αμυντικού.Βοήθησε και οργανωτικά αφού ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω.
Εστεπάν  Σακέτι:κακό παιχνίδι από τον Αργεντινό που έκανε αρκετά επιπόλαια λάθη στην μεσαία γραμμή.Χρειάζεται ανάσες που θα τις πάρει αναγκαστικά την επόμενη αγωνιστική.
Σάσα Μάρκοβιτς:και ο Σέρβος έκανε μέτριο παιχνίδι αφού έκανε πολλά λάθη,ενώ δεν πήρε μέχρι το 60 παιχνίδι πάνω του.Στην συνέχεια βελτιώθηκε και βοήθησε την ομάδα.
Φακούντο Περέυρα:ενέργησε βεβιασμένα όταν βρέθηκε σε καίριες θέσεις για γκολ και δεν ευτύχησε να σκοράρει.Πήρε αρκετές προσπάθειες πάνω του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αντρέ
Σκέμπρι:δεν βοήθησε για όσο αγωνίστηκε και σωστά έγινε αλλαγή αφού μάλλον δεν έδωσε όσα του ζήτησε ο προπονητής.
Μουσταφά Καραγιόλ:όταν έγινε πιο ομαδικός βοηθήθηκε και αυτός να ανεβάσει απόδοση,αλλά βοήθησε και την ομάδα να γίνει πιο απειλητική.Πρώτο θα γίνει πιο απρόβλεπτος και θα αναγκάζει τον αντίπαλο να μην σκέφτεται μόνο να σταματήσει την ντρίπλα αλλά και την πάσα.
Εμίλιο Ζελάγια:ήταν καλά κλεισμένος και δεν βοήθησε,αφού δεν πήρε και αρκετό παιχνίδι.Όταν ανέβασε στροφές η μεσαία γραμμή,βρήκε κάποιες φάσεις.
Φώτης Παπουλής:πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο,σκόραρε και βοήθησε την ομάδα να ανέβει,να βρει χώρους και να φτιάξει φάσεις.Πολύ καλό 45λεπτο.
Αντριάν Σαρδινέρο:και αυτός όταν πέρασε στον αγώνα,έγινε μόνιμη πηγή κινδύνου.Φρέσκος,ξεκούραστος έδωσε μια ασίστ και παρολίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ.
Γιώργος Βασιλείου:άλλαξε τον Σουμάχ που τραυματίστηκε και έδωσε περισσότερη ασφάλεια στα μετόπισθεν,ενώ πρόσθεσε πάθος και τσαμπουκά.Έστω και αν αγωνίστηκε λίγο έδωσε όσα μπορούσε.
Προπονητής:επέλεξε(σωστά) να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα,οι οποίες όμως δεν τον δικαίωσαν.Είδε το σενάριο που γραφόταν στο πρώτο ημίχρονο και με τις αλλαγές του,οι οποίες συνεργάστηκαν στο γκολ,έδωσε πνοή στην ομάδα,που πήρε τα ηνία και έφτιαξε φάσεις.Λίγο η κούραση και λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού στοίχισαν τους πρώτους δύο βαθμούς.Μάλλον θα χρειαστεί στο μέλλον να πάρει περισσότερα ρίσκα είτε στην θέση του κεντρικού αμυντικού,είτε στην μεσαία γραμμή,αφού η επιλογή του Χάμπου ναι μεν είναι η πιο σίγουρη την δεδομένη στιγμή αλλά στερεί το “ροτέισον” στο κέντρο με αποτέλεσμα οι Σακέτι και Μάρκοβιτς να κάνουν μέτρια παιχνίδια,κυρίως λόγω κούρασης.
Comments
To Top