ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

Εδώ και τρεις εβδομάδες η νταμπλούχος ομάδα μας της Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα ταλαιπωρείται αφού κάποιοι κύριοι θέλησαν σ΄ αυτούς τους ήρωες της ζωής να βάλουν κι άλλα εμπόδια και να τους στερήσουν αυτό για το οποίο ζουν και αναπνέουν.

Ενώ η ομάδα μας θέλησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάποιοι θέλησαν λοιπόν να σταθούν τροχοπέδη. Συγκεκριμένα ενώ η ομάδα μας χρησιμοποιούσε το κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Πολεμιδιών για προπονήσεις, αφού είναι καινούριο και με προδιαγραφές για άτομα με αναπηρίες, παράγοντες της ομάδας ΑΕΚ Καραβά αλλά και πρώην επιφανείς παράγοντες του αθλητισμού ήθελαν με το έτσι θέλω να τους βγάλουν έξω.

Παρά τη συμφωνία κυριών προ ημερών, για να χρησιμοποιούν οι αθλητές μας της ομάδας μας, εντούτοις ψες(1/11) παίχθηκε το τελευταίο ελπίζουμε επεισόδιο του δράματος! Ενώ οι αθλητές-ήρωες μας πήγαν για προπόνηση, οι κύριοι της ΑΕΚ Καραβά, προφασιζόμενοι διάφορα και βάζοντας χωρίς να ειδοποιήσουν παιδιά στον αγωνιστικό χώρο θέλησαν να τους στερήσουν ότι συμφωνήθηκε. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και δυστυχώς μικρά παιδιά ήταν μάρτυρες αντεγκλήσεων, βλέποντας ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στο χώρο του αθλητισμού να «στριμώχνουν» άτομα που παλεύουν στη ζωή και θέλουν απλά να αθλούνται και να είναι σαν όλους μας.

Η σημερινή(2/11) μέρα έφερε ευελπιστούμε τη λύση αφού με προφορική συμφωνία από τις 40 και πλέον ώρες που χρησιμοποιείται το γυμναστήριο του Λυκείου Πολεμιδιών, τέσσερις ώρες θα έχει η ομάδα μας και οι αθλητές – παλικάρια μας να προπονούνται. Ας είναι…

Όσο για σας κύριοι που θέλετε να ονομάζεστε παράγοντες του αθλητισμού, ένα μόνο έχουμε να σας πούμε… ντροπή και κάντε την αυτοκριτική σας. Από σας περιμένει ο κόσμος να είστε το καλό παράδειγμα και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή!

Υ.Γ: Για διευκρίνηση και αποφυγή παρεξηγήσεων, το κλειστό μας γήπεδο δεν είναι προσβάσιμο για τους αθλητές του τροχοκαθίσματος παρόλα αυτά με δυσκολίες γίνονταν πέρσι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Μεριμνώντας φέτος το Σωματείο μας δημιούργησε ασανσέρ για να βοηθήσει τους αθλητές μας, θέμα που ήδη αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο!

Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από την κοροϊδία που δέχθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι αθλητές μας, που ενώ πήγαν στο γήπεδο για προπόνηση τους άφησαν στο κρύο να περιμένουν.

 

Comments
To Top