ΑΝΤΡΕΣ

Πρώτη ήττα με δύο γκολ δώρα!

Με γκολ για τον αντίπαλο ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 2΄και μετά από ασταθή απόκρουση του Βάλε ο αντίπαλος κατάφερε να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα μας πλέον προσπαθούσε να αντιδράσει και ένα σουτ του Χάμπου στο 8΄ ήταν πολύ άστοχο. Στο 12΄μετά από κόρνερ του Πέδρο ο Ρομπέρζ έπιασε την κεφαλιά που ήταν άστοχη, ενώ το παιχνίδι γινόταν νευρικό και σκληρό. Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας και πάλι από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζελάγια πήρε την κεφαλιά που ήταν όμως άστοχη.

Τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 21΄ με τον Περέιρα πρώτα η κεφαλιά του να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το διαγώνιο του σουτ να περνά παράλληλα από τη γραμμή τέρματος. Το πρώτο μισάωρο κύλησε με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση έχοντας την κατοχή και να προσπαθούν να βρουν τους τρόπους να μπουν στην αντίπαλη περιοχή για να ισοφαρίσουν Στο 33΄σε μια αντεπίθεση ο αντίπαλος και πάλι εκμεταλλευόμενος λάθος αντίδραση της άμυνας μας έκανε το 0-2.

Στο 36΄ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρή υπόδειξη πέναλτι για την ομάδα μας αφού ο Σαρδινέρο πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα και ακολούθως ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 40΄ο τεχνικός της ομάδας μας αποφάσισε να βάλει τον Μαγκλίτσα στον αγώνα βγάζοντας τον Στυλιανού για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του Α΄ημιχρόνου με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2.

Στο 48΄ήρθε γρήγορα η μείωση του σκορ όταν ο Ρομπέρζ σέντραρε από αριστερά ο Μάρκοβιτς με γυριστό που κόντραρε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μαγκλίτσα με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα. Στο 50΄φοβερό σουτ του Μάρκοβιτς βρήκε δυστυχώς για την ομάδα μας το κάθετο και πάλι δοκάρι.

Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν συνεχώς στην επίθεση και έκλεισαν τον αντίπαλο και στο 65΄ήταν και πάλι άτυχοι καθώς το γύρισμα του Πέδρο βρήκε τον Παπουλή που σούταρε για να βρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 67΄ο Σκέμπρι πέρασε στη θέση του Σαρδινέρο, ενώ στο ίδιο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε δύο κόρνερ που πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα. Ο αγώνας έφτασε μέχρι και το 75΄με την ομάδα μας να μην βρίσκει τους χώρους  για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 76΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση, ενώ στην επίθεση κερδίσαμε κόρνερ αλλά η γυριστή κεφαλιά του Ζελάγια βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δυστυχώς οι χώροι δεν υπήρχαν αφού ο αντίπαλος ήταν με όλους τους ποδοσφαιριστές του πίσω και οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν το καθαρό μυαλό να “τρυπήσουν” την αντίπαλη άμυνα, προσπαθούσαν με σέντρες που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, με την ομάδα μας να κερδίζει ένα φάουλ στο 92΄ έξω από την περιοχή με το σουτ του Μάρκοβιτς να βρίσκει στο τείχος. Τίποτα το αξιόλογο με τον αγώνα να τελειώνει με ήττα για την ομάδα μας.

 

 

Comments
To Top